B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-08

Är jag som ett litet företag genomför en loggbok för att leda & quest;

Advertisement

Ber om snabb respons.

answers

sattes snabbt mitt svar är inte bara möjligen till hjälp för att kunna förstå svaret av Enno .:

https: //www.lexware.de/artikel/steuertipp-firmenwagen-fahrtenbuch-oder-1-prozent ...

Nej.

Men som en bilförare som vill något vi kan inte veta, att bevisa något med en loggbok.

Related questions

Ett litet företag med Minijob- som jag behöver sjukförsäkring & quest;

Hej! Jag har ett litet företag, som jag tjänar månadsbasis cirka 200 €. Nu blev jag erbjuden en 450- € Minijob. Mini-jobb är bara 4 månader per år ausfühbar (Iceman). För närvarande är jag familj försäkring via min make med sjukförsäkringen. Behöver

Jag har ett litet företag rätt till assistans från Ekonomiska Fond & quest; Var hittar program och strävan;

Jag kör en klädaffär och måste beställa varor 6 månader i förväg. Det faktum att jag kanske inte kan dra sig ur leveransavtal, jag rådde Angang av året i krisen och nu mig vattnet är upp till halsen. Det kan inte vara utan att "stora företag" oc

Som ett litet företag och komma; resekostnader med tåg ange i deklarationen & quest;

Hej! Jag är delvis en frilansmusiker (små handlare) och kör i detta sammanhang en hel del med tåg - både till framträdanden samt prover etc. Jag har alla kvitton för resor under året samlats in, men dessa inte alla 100% bevisad direkt min verksamhet

kan ett litet företag får mer tillfällig ArbeitsvertrÃĪge från samma arbetsgivare

Som ett litet företag, kunde jag i ett företag för 3 månader tillfällig anställning bekommen.Ich am egenföretagare och vill endast för viss tid mig några euro det dazuverdienen.Gibt en rättsligt skäl som jag inte två år i rad på ett avstånd av 8 måna

Vad kommer som ett litet företag till mig & quest;

Hej, kan ge någon en kort översikt över vad ett litet företag för att engagera mer arbete kommer till mig och om jag kan axla även utan Accountants? Förväntan, kraven för en småföretagare jag skulle träffas för att gå diskussionen ur vägen. Vad om me

Som ett litet företag enligt §19 UStG jag kan inte göra ersättningsanspråk & quest;

Kan någon gånger du vara så snäll och förklaringar till varför jag skulle göra utan kostnad som ett litet företag mot min intäkter? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Vem har

Kan & kommatecken, jag som ett litet företag och komma; min bil får ett företag mitt fordon & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Som ett litet företag du använder din ja Untenehmen under ditt namn, så det finns ingen omregistrering. Så frågan är om du fånga bilen till

Vad jag som ett litet företag Användaren måste informera Inland Revenue & quest;

Jag är en student (med inga andra inkomster) och arbete med små affärsjuridik inklusive moms. Jag tjänar varje månad 200 till 300 euro. Har jag något att berätta skattekontoret i slutet av året? Du måste samla dina dokument och skapa en intäktsutgift

Måste jag betala skatt & comma; om jag vill bära ett litet företag och strävan;

Jag har för avsikt att göra mig bredvid min fast anställning i en arbetar oberoende och att driva ett litet företag inom fordonssektorn. Måste jag betala extra inkomstskatt och därför rapportera verksamheten vid Skatteverket Snabb och billig hjälp fö

Moms fråga som ett litet företag och strävan;

Hi folks, om mitt galleri sålde en bild av mig, det tar från 7% och jag får 50% av nettobeloppet. Så jag har en nackdel eftersom jag måste meddela mig moms med galleriet, även om jag är fri som ett litet företag (§ 19) av omsättningen. Finns det någo