B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

leasing hyresvärd hyresgäst Tenant & plus; ägare ansvarsförsäkring 2015-04-12

Är jag som en hyresgäst samtycker & comma; att ha en ansvarsförsäkring & comma; Ägare kräver & quest;

Advertisement

Kan det vara så att hyresvärden kan utföra i hyresavtalet att ansvarsförsäkring måste kontrolleras om jag som en hyresgäst som orsakar skada i hans lägenhet?

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Såvitt jag vet, är det inte att ha zwinglich krävs ansvarsförsäkring. Man bör dock ha i åtanke om man tillfogar skada någon och ingen ansvarsförsäkring som du sedan måste själv betala skadorna. Numera skulle jag alltid rekommendera att ha en. Jag misstänkte att säkerställa din hyresvärd som om tiderna skulle vara en skada i lägenheten, får han pengar.

Oavsett vad som kan eller inte kräva en hyresvärd, är en personlig skuld det enda verkliga försäkring som skulle ha varje person. Ausserdfem denna försäkring är mycket billigt.

Enligt min mening kan hyresvärden inte som ett villkor i hyreskontraktet något. Jag antar att en sådan klausul skulle vara ineffektiv.

I avtalen har jag aldrig sett en sådan klausul. Om hyresavtalet förhandlas fritt, kan så många klausuler ingå som en är roligt. Du kan bara inte får strida mot några lagar. Oavsett, jag håller med om att en ansvarsförsäkring vettigt.

Inte bara som en hyresgäst ska ha en egen Haftpflichtverscherung. Eftersom andras liv kan också vara ganska dyrt !!

Related questions

Är uthyraren samtycker & comma; Jag utfärda ett intyg om hyresskulder Frihet & quest;

Hej! Jag är för närvarande letar efter en ny lägenhet. En av anledningarna är att min hyresvärd bryr sig om ingenting eller endast när det månader senare ringde (mögel i hemmet, läckande fönster ...). men det gjorde han nu nyligen en rejäl hyreshöjni

Kan jag hyresgäster med husdjur ansvar för djuret kräver & quest;

Hej, jag är ägare och min hyresgäst har nu förvärvat en hund. I och för sig, är detta inget problem, jag gillar djur och i kontraktet ingenting är emot det, men jag kommer ihåg nu något som hunden dörrkarmar, väggar etc repad / skadad. Kan jag be hyr

Vi vill inomhus foton för nya hyresgäster gör & comma; bör den nuvarande hyresgästen avfallet & quest;

Hyresgästen vägrar att vi tar bilder av sin lägenhet eftersom hans möbler kan du se på bilderna. För den nya hyra det skulle vara bra om du hade bilder. Tyvärr, avvisar hyresgästen detta från. Fotografering hyresgästen lägenheten kräver i allmänhet s

Om en hyresvärd samtycker & comma; en lägenhet för funktionshindrade bygga & quest;

Kan en hyresgäst som bor länge i en lägenhet och sedan, till exempel, vid en ålder inte längre klättra i badkaret, men ett grunt post krävs, be hyresvärden att han remodels? Kunde han stämma detta resultat behövs även? Snabbare och billigare att råde

Alla hyrda lokaler till en hyresgäst uthyrningsbar & comma; åtmin Endmieter hyr utrymme & quest;

Någon har ett hyreshus av flera bostäder (5 lägenheter) kan vara privat hyras ut till familjer eller. På bottenvåningen dessutom skulle rymma två kommersiella utrymmen. Kan jag alla lokaler (totalt 7 stycken) hyra ut till en hyresgäst som vänder i si

bör en hyresgäst modernisering avvisa & comma; husägare planer & quest;

hyresgästerna min flickvän (hon har ärvt ett hyreshus) göra problem. Hon vill renovera huset för att få fjärrvärmeanslutning. En hyresgäst är dagegen- han vill konstruktionen inte stå på grund av buller. Vad kan göra min flickvän för att övertyga hon

Kan hyresgäster avsluta & comma; om de lyser med hög musik & quest;

När kan jag faktiskt hyresgäster avslutas utan varsel om för störande av ordningen själva redan 2 gånger polisen kallades? Hur länge sedan efter uppsägning sammanfattningen perioden, eller tas bort då detta? Snabbare och billigare rådet om straffrätt

Hyresgäst säger & comma; flera nyckel låssystemet bryts och LPAR, låssystem och rpar;

En hyresgäst har fått för insamling tre nycklarna till lägenheten i ett hus med ett låssystem. Senare han åter få 3 stycken. Nu vill han mer, på grund av att de var alla brutna. Har han att lägga fram detta i slutändan det kommer till frågan om han m

Hyresgäst skulle förr einziehen- som regler för och period; Rent & comma; Avgifter proportionellt & quest;

Ha en förändring av hyresgäst. Man vill 3 dagar före början av hyresavtalet till lägenheten. Den tidigare hyresgästen gick ut och 3 dagar i förväg, men kommer då att betala mindre hyra -Som du hanterar bäst? Avtalsreglerade med två? betala ur egen fi

Bedömning på hyresgäster runt & comma; som jag gå dit innan & quest;

Föredrar assesment på hyresgäster Around. Hur går jag förut? Kan jag runt allt? Tack. Det kommer också två saker till det: endast positioner som också ingår i Betreibskostenverordnung (se: http://www.test.de/Mietnebenkosten-Nicht-alles-zahlen-1164791