B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-06

är ett privatägt lån krediteras med grundtrygghet & quest;

Advertisement

hej,

Jag har haft att ge mig ett personligt lån från min mor över 300,00 euro för att inte komma in skulden. Nu detta belopp berodde på min försäkring kredit så att jag får denna månad ingen grundtrygghet, med motiveringen att detta som tillgångar eller pengar fick (dvs. merit) är berrechnet och rättmätigt borde.

Min fråga är, det är så, eftersom jag nu i det slutliga resultatet i skuld bilden, ingen anledning försäkring får denna månad och verkligen måste betala tillbaka lånen.

någon vet om det är något som jag måste tänka igen krävande när och vilka lagar som finns för att hitta ett botemedel eller domar från BGH.

Stort tack på förhand för ditt problem med
vänlig hälsning
michael

answers

Mot uppvisande av en formlös, men undertecknas av långivare och du är sannolikt att göra saken kontraktet!

(T.ex. syfte, belopp, överlåtelsedagen, återbetalning avtal, räntor)

Related questions

I vilken utsträckning Verkstads inkomst krediteras grundtrygghet & quest; Och som det är med semesterersättning

I år får vi in ​​i slottet workshops 100% av ordinarie månadslön det betalas som en särskild ersättning. Jag hänvisar också grundläggande fördelar på grund av minskad kapacitet. Som specifikt kommer en särskild betalning till grundtrygghet? Detta för

Hur mycket kan jag tjäna detta & comma; när jag får en grundtrygghet & quest;

Jag får 192 euro grundtrygghet. Är det möjligt att lägga till mig att tjäna några kronor på sidan? Upp till vad gräns? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Grundläggande säkerh

Vem kan rekommendera mig billiga krediter för egenföretagare & quest;

Jag vill ha min Grumpy som fungerar som att köpa några nya maskiner, behöver för detta men ett lån. Det skulle vara en totalt cirka 50.000 € som skulle finansieras. Var kan jag få en billig ansedd kredit? Eftersom banken händelsen för återuppbyggnad

Kan ett personligt lån och nedskrivningar hänför & quest;

Kan spåras tillbaka ett personligt lån och nedskrivningar? Jag menar att man betalar så ibland lite mer utöver de månatliga avbetalningar om du har mer pengar att spendera i månaden? Nej, detta är inte vanligtvis möjligt, så oplanerade återbetalninga

I pension arbete & comma; om du får grundtrygghet & quest;

Min farbror är inte längre fungerar, men får en grundavdrag, som han inte har råd med mycket. Han vill öka nu, genom att arbeta även i förbigående. Men han inte äventyras av sin grundtrygghet? Kan lätt att förtjäna det? Jag får också folkpension. Jag

Skapa euro och ta ut lån till bostäder och quest; & quest, -, 50000 & comma

Jag har 50.000, - Euro ärvt och vill att jag nu en lägenhet för 50.000, - Euro att köpa. Är det vettigt att investera pengar i förväg och mig att ta ett lån ??? Vilka möjligheter där ??? Du skriver längre ner att det kommer till en lägenhet för dig.

Har Frührentner bättre chans att få ett lån än vanliga pensionärer & quest;

För pensionärer, bankerna som zicken ja med kredit Award-men hur ser det ut i prematura pensionärer från att ha bättre chanser att få på lånade pengar från banken? Min bror och hans partner skulle vilja (han förtidspensionärer, de u Witwenrentenbezie

Finns det kompletterande inkomstgränser för ålderspensionärer med grundtrygghet & quest;

En pensionär (68 år) får grundläggande säkerhet eftersom pensionen är för låg. Kan du lägga till något att tjäna utan grundförsäkringen kommer att minska? Ja, naturligtvis kvalificerade fria 100, - Euro. Vad de kommer att tjäna mer krediteras 80%. Om

Ebay trots grundtrygghet & quest;

Jag är mottagare av grundtrygghet i handikapp. Jag nyligen sålt på Ebay något från min samling av växter för ett fåtal Öcken. Nu sa en bekant, jag kunde inte någon tillsatt förtjänade på Ebay beloppet skulle krediteras och dras mig. Är det rätt? Vänl

Par cast & period; 900 & comma 00 € Pension & comma; Hus tillgängliga & comma; Grundtrygghet & quest;

Har tillsammans 900,00 € obligation. Har en betald hus. Vi har rätt till grundtrygghet? Hur kommer huset räknas? Detta är ett gränsfall. Grundtrygghet dubbla normalskattesatsen för 323, -, dvs 646, - Euro. Med tanke på kostnaden för boendet. dvs i de