B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-08-30

Är ett företag sjukförsäkring föredra att höja & quest;

Advertisement

Min chef säger att han vill införa i framtiden i stället för löneökningar företag sjukförsäkring, som skulle vara bättre för alla. Är det så, tror jag att det jag har netto på lönebesked, frågor till mig mest. Vilka är fördelarna för mig som anställd?

answers

Skulle det be en revisor mot uppvisande av din inkomst

Jag vet bara företagspension.

Vad är att vara ett företag KV, eller råd? Jag har något som inte hörde, som är jämförbart med en kompletterande sjukförsäkring för tjänster som inte täcker GKV?

Related questions

Uppsägningsgrund om ingen sjukförsäkring utövare taxa har & quest;

Hej. Min kollega vill spara lite pengar på sjukförsäkring, och därför underteckna en GP taxa. Men ger sin sjukförsäkring till det ögonblick ännu inte på hur det ser ut. Detta är säkerligen en anledning för uppsägning, eller hur? Du kan avboka sin sju

Är en sjukförsäkring sjukförsäkring föredra & quest;

Eller ska vi ha båda? Ett funktionshinder uppstår när en försäkrad person inte längre är i stånd att komma in på arbetsmarknaden. Termen går så mycket längre än funktionshinder, eftersom det i detta endast antas en omöjlighet, den lärde eller yrke se

Vilka kostnader har sjukförsäkring företag i en hörapparat och quest;

Kan sjukförsäkringsbolag endast täcka kostnaderna för den billigaste hörapparat och att betala vägra en enhet med högre kvalitet? Gör det någon skillnad om den försäkrade hör bättre med en bättre hörapparat? Om du inte din läkare bekräftar din hörsel

Legal förtidspension skadligt LPAR för sjukförsäkring och, BUZ & rpar; & quest;

Den uppfyller en tanke snabbare än du. Från ett funktionshinder var utvärderare av sjukförsäkring funktionshinder (5.1.12) Omedelbart var pension vid den tyska pensionsförsäkringen (DRV), samt försäkringsgivaren privata sjukförsäkringar (BUZ) tillhan

Finns det en allmän sjukförsäkring akupunktur behandlingar betalas & quest;

Vem vet om det är en sjukförsäkring företag som betalar akupunktur behandlingar? Så jag vet att Techniker Krankenkasse (TK) betalar sådana behandlingar. Men det måste också finnas en aktivitet för respektive sjukdom är som alla andra fond. Så därför

Volontär beviljande av sjukförsäkring för professionell tandrengöring & quest;

En professionell tandrengöring är inte en av de tjänster som måste übernhemen sjukförsäkring. Men jag hörde att hon fortfarande ibland bidrar ett frivilligt bidrag till en sådan rengöring. Hur man har de bästa chanserna? Bara ringa och fråga, eller h

Vad händer om jag min sjukförsäkring mina allergier dölja & quest;

Jag försäkrade privat för 2 år. Sedan förra året har jag utvecklat en hösnuva, som jag aldrig haft förut. Måste jag rapportera till min försäkring eller att vänster till mig? När privat är inte skämta med något sådant, eftersom bidraget är så sammans

Hur man beräknar & comma; om du kan betala för privat sjukförsäkring i pension fortfarande & quest;

Jag undrar om det är vettigt att byta till privata sjukförsäkringar. Men så väntas stiga mer och mer bidrag. Hur räknar ni om du fortfarande har råd särskilt i pension är, särskilt när pensionerna är också mindre och mindre? Som alltid, det finns för

Vilken sjukförsäkring skulle du rekommendera & quest en nykomling;

Min systerdotter kommer hem från skolan (10: e klass - 16 år), vilket gör ett frivilligt kultur år. Det måste därför sjukförsäkring själva. Nu är hon översvämmas av AOK och Barmer en upp butiken och vill vinna över dem. Hon känner inte till något. Va

Hälsofonden: Har du första sjukförsäkring & comma; återbetalningar erbjuda & quest;

Hur ska Stammtisch rensas idag, bör det finnas möjlighet till återbetalning den nya hälsofonden. Finns det redan första sjukförsäkring företag som tillhandahåller sådana bidrag i Prospect? hej, svaret av wfwbinder jag kan inte riktigt förstå, efterso