B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-27

Är en livförsäkring som en pension rekommenderade & quest;

Advertisement

Jag hörde en gång att LV snarare är formade för ålderdom.

answers

LV är faktiskt på väg ut, så långt det är en kapitalförsäkring, term LV.

  • inget avdrag som pension kostar mer
  • dålig avkastning

bättre:

  • Risk LV eftersom mycket låg för att säkra familjen.
  • Normal banksystemet på grund av bättre avkastning.
  • eller pensionsförsäkring eftersom skatteavdrag

@ Candle jack ...

Jag är ingen förespråkare u. Vän av Stiftung Warentest, och Co. men någon professionell (inklusive företagen själva) vet den klassiska liv och pensionsförsäkringar för kapital konstruktion (pension) skall inte användas.

Varnings konsumenter centrala Hamburg daterad 24.03.2010!

u I KLV. RV konsumenter har höga kostnader för administration och fullständig (tilldelningsbar). En dålig avkastning på ofta knappt 4% (på besparingar), en bluff som en garanti (netto vanligtvis under 2%) och på toppen av det han har investerat pengar i ett värde som är föremål för full inflation.

Ju längre ett kontrakt varar, desto mer gnagande inflation på nominella tillgångar. I allmänhet är de försäkringsavtal springa men 20 år eller längre. Redan med 20 års löptid för att gå med ökningen 2% pris / år 20% av de nominella tillgångar värderade till köpkraft förlorade.

En klassisk KLV / RV är det bästa sättet i fattigdom ålderdom!

Men allt detta är välkänt och i forumet verkligen omfattande läsa här!

Du har rätt att konsumentskyddsorganisationer är inte nödvändigtvis kompetenta rådgivare. Skulle de inte också.

En kompetent och serösa konsulter som lärs ut i denna dag och ålder (och år sedan redan inte) inga zillmerad kontrakt som inte hjälper och är bra. Dessutom kan försäkringsbolaget, spar bidrag redovisas i omsättningstillgångar och därför arbetar flitigt med pengarna.

Men en bra affärsidé var att förmedla schon..Geldwerte och investera i fastigheter och tillgångsvärden (se dolda reserver).

Just nu i de förlängda låga räntor, företagen har ett problem. Cirka 80% av investeringarna (inklusive bankobligationer !!!) har fast ränta tillämpas och här kommer tiden ut utan återvändo. Var finns då komma från avkastningen, om mindre än 5% kommer att investeras direkt i aktier?

Den traditionella affärsmodellen vickar ...!

Vad du skriver in eftersom saker dom inte är rätt. Det finns gott om avgöranden under de senaste åren kraft (BGH) och konsumenterna är äntligen här mycket bättre (se domar Mindestückkaufswerte, förvärvskostnader, mutor, etc.)

År 1982, Confederation of tagarna sade att KLV är lagligt bedrägeri och affärsmodell för att passa för det, att försäkringen berika kundmedel och förser staten här med billiga lån.

Skattebefrielsen av kontrakt, var en upplaga av staten är ansluten till en viss% ränta måste investeras i räntebärande värdepapper. Försäkringsbolagen har så företagens investeringar (titta gånger, där alliansen som helst i den här rutan) och fastigheter som förvärvats på ett bra sätt och bidragsgivarna i årtionden inte deltar i uppskattning!

Den rättsliga bedrägeri, den regionala domstolen i Hamburg har bekräftat redan 1983.
Såvitt jag långt förlorade som en ledare i branschen i sista instans alliansen. BGH dom 26.09.2007 ..

 http://www.news4press.com/BGH-Bei-fondsgebundenen-Lebensversicher_310779.html 

Redan på 80-talet var således varnade för KLV. Här bruttoavkastning var fortfarande över 7%. Och nu ???
Mogna video men intressant:

  1. http://www.myvideo.de/watch/3308686/LV_Lebensversicherungen_Legaler_Betrug_Urteil_BGH_1983 

Inflationen är en komplex fråga. Kärror förändras. Jag har data tittat på sedan 1972 av den federala statistikkontoret och 2007 var i genomsnitt upp till 35 år som ses på omkring 3% inflation. Dagen kan man börja ganska bra och så kyrkan är i byn. Under de senaste åren, den officiella kursen var naturligtvis mycket låg. Men som 2,5% i blandningen är också ok. Jag tar bara 3%:

Är bara en böna räknare och Kummelspalter? le!

NO är en livförsäkring rekommenderas inte i något fall som en pension.

 Wir raten Ihnen dringend: Schließen Sie keine Kapital-Lebens- oder private Rentenversicherung ab. Sie gehören zu den schlechtesten „Produkten“ für die Altersvorsorge. Millionen Verbraucher haben damit schon Milliarden von Euro verloren. Gegen die Verluste bei Lebens- und Rentenversicherungen sind die Pleiten auf dem sog. „Grauen Kapitalmarkt“ beinahe harmlos. 

Vila du kan läsa i centrum för Hamburg:

 http://www.vzhh.de/ 

Klicka på försäkringar ..

Juridisk bedrägeri, säger konsument förespråkar i många år, och det med rätta, eftersom det bekräftades också av BGH (Alliance hade stämt och förlorade .. mot denna Titulierung).

Vanligtvis bör du se att den så kallade försörjningsgapet (skillnaden mellan nettoresultatet och en pension) är stängd. Men här vi behöver en kontinuerlig avkastning på min. 6% (snarare 8).
I traditionell livförsäkring, är för närvarande inte mer än 4% i genomsnitt ut.

Men inte på vad du sätter in, men spar bidrag (bidrag minus kostnader).
Från 100 € till exempel, du sätter per månad, ofta kvar efter kostnader endast 80-85 € ett sparande bidrag kvar. För död nytta även premien betalas. Detta lämnar ett sparande bidrag högst 75 € att investera mest.
Även "garanterad ränta" beviljas endast spar bidrag nämligen brutto. Netto endast 1 till max. 2%!

Dessutom är du helt investeras i en livförsäkring i den klassiska området i ett penningvärde. Inflationen i Tyskland de senaste 40 åren var mer än 3% i genomsnitt!

http://www.bundderversicherten.de/lebensversicherung/kapitallebensversicherungen

Hur Awando nämnde det är bara pensionen (grym ord) en ganska personlig fråga. Jag skulle hellre sätta på scenen koncept liv. Det förändrar i livet ofta några ganska snabbt ..!

fullständig livförsäkring, om du är singel är ganska absurt. Du måste verkligen ha någon som du vill skydda med din död.

princip:
Spara alltid (tillgångs build) och säkra skilja dem åt. Så inga kombinationsprodukter ingår avsluta med något.

Viktigt försäkring (ett måste) för dig:

  1. privat skuld
  2. Funktionshinder (beroende avslutade förr desto bättre)
    Din arbetsstyrkan är dina pengar maskin. Från stat finns nästan ingenting här. Därför är detta skydd ett måste.

Som underlag Invest finns det goda sparplaner från endast € 25 per månad (om råd här oberoende baserat på dina önskningar / mål). Insättningsavgift (kostnad), kan minskas eller efterges (google).

Självklart ska du inte blint göra någon en sparplan, som rekommenderas av Matrix.

Sannolikheten att du kommer att uppnå högre avkastning med en fond med flera ändringar och respektive grund källskatt och kostnaden för en parallell risk LV jämfört med andra produkter förväntas vara väl under 10%. Tyvärr, mycket få är villiga att objektivt jämföra men framhärda med sina inställningar till den begränsade personliga Einstelungen. Sedan dess saknar viljan att objektivitet och du utvecklar en hel del energi för att ge sin åsikt envis för att representera.

men det är också sant att en kapital LV gör sällan mening.

Sammantaget måste man objektivt jämföra alla former av investeringar och ge fördelar / nackdelar över.
Då är varje beslut individ!

Detta då måste inte yttrandet från matrisen eller någon annan, inte ens min, men är målet i alla fall och du har gjort valet själv och inför möjligheter / riskerna i samband med bättre bedöma andra produkter.

sov en risk livförsäkring från och spara de återstående pengarna i en fond sparplan till.
Här rekommenderar jag en sparplan och att den tyska från banken / DWS.

där kan du byta när som helst gratis medlen och även få en proportionellt.

Related questions

Vad skulle kunna ta en livförsäkring som en pension på & quest;

Vilka alternativa erbjuder sig för livförsäkring? Att hitta rätt investering för en investerare är om det enda som är investeringsrådgivare anställd. Hur som helst, om han inte är upptagen, bör även pengar tjäna en professionell kund fördelarna och n

Vad gör en pensionär & comma; bara 400 euro per månad pension får & quest; Betalning & quest;

Vilka möjligheter gör eingentlich en pensionär som drar endast 400 euro per månad pension? Får brunnen i Arge pengar? Eller måste livet av 400 € (som är dåligt möjligt ja)? Det beror på om pensionären bor hyresfritt eller inte, bör han ändå betala hy

Livförsäkring som en pension - Hur användbar är & quest;

Jag har hört att livförsäkring är ett bra och säkert alternativ på lång sikt för pensionering investera sina pengar. Anser du det nödvändigt, särskilt i dessa tider föredrar att investera sina pengar på detta sätt, eller finns det några nackdelar? De

Försäkring & comma; som betalar livförsäkring & comma; Det skulle vara mig 400 € livstid livränta & comma; rekommenderade & quest;

Försäkring - när jag avslutat livförsäkring (vilket beror snart, det finns 100.000 euro) betalade mig € 400 pension för livet om jag verrente pengarna. Men pengarna skulle vara borta. Hade erbjudandet ok? Jag vill göra mig smart och därmed ifrågasätt

Livförsäkring eller pension upplösa & quest;

Jag behöver grad pengar och jag måste tyvärr separera från ett försäkringsbolag, och vill du proffs ibland frågar vad jag kan meddela den bästa. 1: Skattefria kapital livförsäkring 1994, löper till 2037. undantas i nästan 2008 år. Nuvärde 6500. Tyvär

Är flexibel pension CosmosDirekt rekommenderade & quest;

Vad tycker du om produkten "Flexible pension" CosmosDirekt? Är det ett erbjudande som rekommenderas, eller snarare inte? liten, eftersom de första två åren jag får mindre än en bra penningmarknaden konto. Just när jag tänka igenom tre år jag få

Om en fondförsäkring Rürup pension för egenföretagare rekommenderade & quest;

Om du om du äger en fondförsäkring Rürup pension komplett eller denna typ av pension är osäker? Om du är egenföretagare och måste täcka innan Rürup pension dina grundläggande behov, då skulle jag hellre du råda en säkrare typ av pensionsplan som en t

Vem ska vara en livförsäkring som pension Connect & quest;

Och vad exakt risk i sammanhanget? En livförsäkring jag tycker är mycket viktigt, om du har partner / i och små barn och kanske till och med bygga ett hus eller byggas. För då dör fadern / mor vem / vilka förvisso står för en stor del av familjens in

Om pension befintliga kapitalet rekommenderade & quest;

Hej, har min nu 87 år gammal far och hans 20 år yngre hustru bodde längre i andra länder och har nu kommit tillbaka till Tyskland. Du har en multipel 6-siffra bok summa pengar på sitt konto och nu vill därav € 100.000 till 200.000 € - gren och invest

Rürup pension för egenföretagare med inkomster 10 period, 000 euro rekommenderade & quest;

Hej, min inledning kort Plats: Bin Ü 50, barn växer upp, har en direkt försäkring AG för pensionsförsäkringar, har blivit arbeislos och tänker från 2015 att starta ett företag där inkomsten beräknas cirka 10.000 euro. Eftersom jag fick (hög) avgångs