B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-29

är en kvartalsvis ränta kredit under dagen pengar konto fördelaktig & quest;

Advertisement

Till exempel, jag öppnar ett dagtraktamente konto med 5000 euro. iff jag öppnar ett konto med kvartalsvis ränta kredit Jag blir så intresset efter 3 månader kredite. när jag öppnar ett konto med en årlig zinsgutschift och efter 4 månader skiljer € 3000 sedan går jag förlorade i slutet av året räntor eller ens i slutet av året kommer att krediteras?

answers

Ränteintäkter är oberoende av det datum då de kredit alltid beräknad daglig basis. Den direkta ränteintäkter är därför densamma, om intresset månadsvis, kvartalsvis eller kredit årligen. Intresset för 3000 euro för 4 månader alos beräknas korrekt i alla fall.

Skillnaden är att genom att blanda naturligtvis räntorna är föremål för intresse när de kredit tidigare. Detta är i allmänhet naturligtvis oftare kredit fördelaktig.

Beräkningen baseras på avkastnings dagar. Om du hade 3000 euro till exempel bara 10 dagar på kontot, kommer du att få fortfarande ränta. Dvs. Skillnaden mellan 3 månaders och årlig räntebetalning är bara att betalningen sker fyra, inte bara en gång.

på 5000 euro till 3% skulle detta per monatatlicher beräkning ca.25,03 euro och kvartalsvisa beräkningar står för cirka € 25,00.

här under denna länk du ange tid och prova lite din nödvändig data:

http://www.zinsen-berechnen.de/tagesgeldrechner.php

Related questions

Kan någon förklara & comma; hur i bokföring programmet WISO 2016 när man tar pengar konto är i skuld och vid utfärdandet av kontantkonto kredit & quest;

Kan någon förklara varför i bokföringsprogram WISO 2016 när man tar pengar kontot i debet och vid utfärdandet av pengar konto i kredit mig? Det är inte meningsfullt eller jag för dum för att förstå om det? Normal det borde återföras. Jag får verklige

Om en kupong för en obligation, den ränta till vilken de pengar som investerats bär ränta & quest;

Om en kupong för en obligation, den ränta till vilken de pengar som investerats bär intresse? Eller är det något annat igen? Vid beräkningen av avkastningen även inköpspriset skulle vara en bindning, men sedan falla rätt? kupongen en obligation anges

Vilka direkta bank kan ta ut någonstans ut pengar inom landet & quest;

Som direkt bankkonto kan ladda ut pengar hemma? När detta går Comdirect exempel endast CashGroup banker medan laddning överallt kommer med Visa utomlands pengar. Direkt banker utnyttjar hjälp av krediter, till exempel med Visa eller Mastercard. Beroe

Speltid en roll och komma; till vilken en dag pengar från sitt konto står & quest;

Jag ta ut pengar från mitt fram pengar konto. Skulle då så sent som möjligt för att göra en dag för att se till att intresset för denna dag ska skrivas väl? Frågan är berättigad på grund av Verzinsungstag inte gillar din och min. Bankerna brukar göra

Vilka banker får pengar från ECB & quest;

Bankerna agerar verkligen sinsemellan de pengar de får från centralbanken. Det skulle inte fungera om varje bank av ECB skulle få centralbankspengar. Därför frågan om vilka banker få pengar och vad det beror på om du får nytta av centralbankens penga

Betalning med PayPal också möjligt och komma; när inte tillräckligt med pengar på PayPal-konto är & quest;

Jag vill betala en via PayPal, men har faktiskt inte tillräcklig kredit till mitt PayPal-konto. Är det då egentligen? Eftersom så snart få en remiss från mitt bankkonto till mitt PayPal-konto men inte tillräckligt, eller hur? Om du läser vidare! veri

Kan en insättning i Bausparvertrag aktiv och kommatecken, att dra nytta av en hög ränta kredit & quest;

En fråga här i forumet jag har blivit medveten om följande: Kan jag göra, så då vinst (kvasi som en investering) från en hög ränta balanserar en insättning i en sparavtal? Exempel: Jag stänger en byggnad lån från ett sparbelopp på 10.000, - euro, bet

Hur kan dagens pengar banker i jetztigen wirtschaftskrise hävda & quest; & quest; & quest; & quest;

frågar är över :)) <3 Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Dagars pengarna är alltid bra - med måtta. Om man är ute efter en eventuell hög ränta, direkt likvid tillgång, sedan

Jämför kredit och satsa pengar på ett klokt sätt och komma; där & quest;

Hello Commuity! Jag skulle vilja höra din åsikt om mina nuvarande planer. Jag har kommit till lite pengar och ville skapa en användbar för mig senare att åstadkomma något. Jag har olika alternativ övervägas och fann att inte bara räntorna är så gott

Kan det på ett leasingavtal "och halv, negativ ränta" och halv; ge & quest; Eftersom jag fick nästan pengar för uthyrning & quest;

Fortfarande oklart: har du någonsin varit med en hyra av så kallad negativ ränta tillhör? Om jag förstår det rätt, jag får även pengar om jag hyr bilen (här elektriska Smart). Eftersom jag aldrig har hyrt sak, det är allt nytt område för mig. Ser fra