B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter hyresintäkter skattefrihet utsläppsrätter och plus; obeskattade 2012-09-14

Är en del av hyresintäkterna skattefria & quest;

Advertisement

Finns det några hyresintäkter och en ersättning så att du inte behöver betala skatt på hela inkomsten?

answers

Nej det är det inte. men du kan alla kosta dig med lägenheten för uthyrning ha förväntat. Dessa är räntan på lånet, reparationer, kostnaderna fastighetsförvaltning, Mietgliedschaft fastighetsägaren föreningen, reparationer och naturligtvis avskrivning.

Nej, det finns ingen separat ersättning.

Nej, det finns inte.

Men intäkterna minskat med kostnaden och av- och därmed beskattningsunderlaget.

Related questions

Vid vilken ålder är en del av kapitalinkomster skattefria & quest;

Vid vilken ålder en majoritet av kapitalinkomster förblir skattefria och vad du har att tillämpa det exakt? Från födseln en del av kapitalavkastningen förblir skattefria om du utfärdat en dispens. Annars väg på självdeklaration resultat; Här har en p

Måste jag måste dela mina föräldrars vinstskatt & quest;

Jag är student och handtag hobby (ganska framgångsrikt) med aktier och andra värdepapper. Nu har jag mina föräldrar erbjudit sig att hantera en liten del av sina tillgångar. Eftersom jag har ingen annan inkomst än min investering vinster, är de endas

Frivillig TÃĪtigkeit skattefria & quest;

Jag läste i dag att intäkterna från frivilliga aktiviteter är skattefria. Hittills har jag alltid trott, om du frivilligt, du bara göra det gratis, bara volontär. Kan mina tider behaga en förklara? I vissa volontärbidrag kan betalas skattefritt. Den

Är värdeökningar i fastighetsfonder skattefria & quest;

Jag är intresserad av, bland annat för en öppen fastighetsfonder och har läst att ökningarna i fondens värde är skattefria. Vad skulle det betyda för mig? Hej till en del värdeökningar på ett öppet Immo-Fonds är naturligtvis undantagna. Men en sådan

Varför är teak investeringar skattefria & quest;

Green Planet Group ständigt göra Internet reklam för deras teak investeringar och det sägs att det är skattefria? Varför är skattefria och vad som egentligen menas med det? Jag förstår inte så fullständigt och skulle vilja ha en förklaring. tack så m

Även Scheme används delägarskap försäljning inom spekulation perioden skattefria & quest;

Hej, jag har köpt egendom i slutet av 2004 (Ground + 7 enheter). Här finns 6 bostäder, en hyreshus och en lägenhet, en enda familj, alla på en tomt. Familjens hus hyrdes för eget bruk och under tiden från mig utom för en period på 3 år. Sedan novembe

Är söndag och semesterersättning skattefria & quest;

Någon som vet hur det beter sig med söndag och helgdagar premier. Har dessa tillskott beskattas? En vän till mig sade nej, det skulle vara skattefria! Google säger: söndag arbetsdag Tax free ersättningar betalas för faktiska timmar på söndagar, helgd

Om en logiersättning ALLTID skattefria & quest;

Jag är aktris i en State Theatre (värdkontraktet på skattekort) och tjäna lite. Min primära bostad jag har i norra Tyskland - för boende i Wiesbaden (provtagningsperiod på 7 veckor) en bostadsbidrag på 300 EU har lovat mig. Den faktiska kostnaden för

Öka skattefrihet - medel och komma; att 8 & period, kan tjäna 354 euro skattefria & quest;

Sedan 2014 gäller faktiskt en ökad skattefrihet. Betyder det att du kan tjäna € 8354 skattefria och beskattningen och först därefter börjar. Detta påverkar också progression? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade rev

Upp till vilket belopp är under pensioner tillämplig lag skattefria & quest;

Finns det en skillnad i skattelagstiftning mellan pensioner? Ja, pensionerna är inkomster från en tidigare sysselsättningsstatus (statsförvaltningen pension, eller en pension som betalas direkt av den tidigare arbetsgivaren), som är föremål för lönes