B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-11

Är det sant att den marginella intäkter för underhåll till barn och intresse inkluderar & quest;

Advertisement

När allt kommer omkring, är barn tillåts för att hänvisa barn Pengar 8004 Euro ja från detta år. Nu har jag ABE rgehört att det även intresse av befintliga inkomst av kapital med enbart räkna. Är det rätt?

answers

Det stämmer, men också att tänka på det, här avdraget gäller. Så 801, - Euro först släpptes. Som skulle (en hastighet av 4% som krävs) till 20.000, någonsin - investeras Euro.

Ja det är rätt. eftersom du har varit noga med att se till att dina barn inte tjänar för mycket, eftersom realisationsvinster och räntor och andra intäkter som kommer att uppstå från beräkningen.

Naturligtvis är dessa passiva inkomster.

Barnbidraget betalas ut oavsett inkomst.
Tydligen du talar bara för barn "över 18".
Ja: passiva inkomster är angerechnet.Siehe också här:
http://www.klicktipps.de/kindergeld.php

Related questions

Julwishes med Santa Credit Deutsche Bank till 6 & comma, 99 & percnt; Särskilt intresse Meet & quest;

Hi folks, hab erbjudande så att jag kan uppfylla julen önskemål min familj med en jul lån på Deutsche Bank. Det finns 6,99% särskilt intresse, har 90 dagar tills 1: a delen och årligen en hastighet fri månad. Låter bra, tror jag. Vad tror du? Även om

lätt intäkter genom online-undersökningar och mystery shopping skatt & quest;

Hej! Jag är en hemmafru och har begränsad inkomst från yrkesverksamhet. Nu vill jag lagt pengar genom online-undersökningar och mystery shoppers än något annat. Vem vet hur jag måste ange skatte? Det är förmodligen en ersättning, men jag vet inte det

Måste intäkter genom online-aktiviteter från utlandet beskattas där & quest;

God dag, Jag tjänade flera online-översättningar av enheter från USA pengar. Måste jag detta som ett litet företag, där? Eller det är nog detta i euro här i Tyskland visar? Vad om småföretag förordningen beställningar från utlandet? Tack för hjälpen.

Barnbidrag bedöms som intäkt och perioden; Varför inkomstgränsen är inte berÞcksichtigt & quest;

Hej, såvitt jag vet, det finns kompletterande inkomstgränser för Hartz IV. 100 € per månad gratis, är allt om det upp till 20% (?) Förskjutning. Varför barnbidrag kommer att vara fullt räknas som inkomst och hyses därmed helt dras av. Borde inte ocks

Initial intäkter på tröskeln inkomster - Jag kan försäkra SHI & quest;

Eftersom jag var en soldat hittills och stöddes av trupper medicinsk sjukvård, var jag så långt varken privat eller offentlig sjukförsäkring (exklusive familjen försäkring under skoltid om min far (privat försäkring)). Den 1 juli 2011 jag sparkar nu

Bli intäkter från hyres används åldern för KV inlägg & quest;

Livränta, pensioner, livförsäkring direkt inverkan på bidragen sjukförsäkring från ålder. Vad om hyresintäkter? Skattepliktiga inkomster ja, men hur det ser ut med KV-konto? Hyresintäkter brukar inte leda till Verbeitragung i KVdR. Detta gäller endas

Är intäkter från hemtjänst i familjer i kontroll specificera & quest;

Det var en 100% inaktiverad i hushållet hemtjänst (dygnet runt) sattes. Men jag får ström från långtidsvård, steg I 225,00 och socialt stöd serviceavgift 400,00 per månad. För detta jag behöver mat och bor i prop. Hem slitage. (El, värme, Vatten, mat

Hur ska vi spelade in intäkter och komma; när de säljer självskrivna dokument & quest;

Hur ska vi skicka det om du letar efter information om ett ämne, och sedan säljs (i ebook form eller i form av PDF-filer). Som vad sådana inkomster måste deklareras? Förmodligen du menar, vinster som du uppnå från denna försäljning måste anges i dekl

Är det verkligen sant & comma; att aktier på lång sikt högre avkastning än obligationer avkastning & quest;

Jag läste en gång att aktier långa 4 till 5% mer avkastning än obligationer ger. Är det verkligen sant? Jag kan inte tänka mig att just nu i alla fall. Varpå eftersom de baseras detta uttalande? hm ... det beror på, på vilken period kommer statistike

Vilka intäkter pott av statliga betalningar för Alg II & quest komma;

Där regeringen intäkter för utgifterna för Alg II / Hartz4 komma? Är intäkterna rena skatte? Dessa är skatteintäkter stater och kommuner, som utfärdas för ALGII. Det finns mig fortfarande bidrag från den federala regeringen. Men den huvudsakliga kost

0
Views
0
Ccomments