B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-11

Är det någon bekant med låneavtal och besparingar kontrakt bra & quest;

Advertisement

Hej. Detta är mitt första inlägg här och jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Följande historia:

Har 2011 lån fick detta hanteras via DSL Bank. lånet säkrades med ett sparavtal med BHW, som vi sedan avslutade. Konsulten BHW var vänlig, kunnig och besvarade alla våra frågor. Tyvärr är detta konsult inte längre är anställd där, och under tiden var en annan konsult hos oss, var det på väg att sparka i röven av mig. Arrogant, kaxig, sassy, ​​och det värsta var att han är lik mig permanent i ord. Har honom sedan bit rätta och det förångas förolämpad.

Nu har vi i förra veckan fick ett brev, där vi får veta att vår sparavtal tilldelas. Varför är det ???

Det täcks bara hälften av lånet. När jag ringer på BHW, för mig är detta en konsult tilldelas i vår rådgivningscentrum. Det skulle inte finnas någon annan.

Vad ska / kan jag göra nu? Jag bättre finansiera balans annars?

Tyvärr, jag känner mig själv och vet inte riktigt inte vilka möjligheter jag har nu. För BHW, eller den här killen jag inte vill gå.

Kan någon hjälpa mig? Tack på förhand.

answers

våra sparavtal tilldelas. Varför?

Jag bara något entemotionalisiert Din fråga slutsats. Men jag kan inte lösa din personliga rådgivare problem här. Och byggnaden samhället (alltså, och i allmänhet) för att ändra, skulle inte vara en bra rekommendation om avtalet är ranson mogen. Många sparare väntar ivrigt på detta ögonblick!

Byggnaden sparavtal sparas upp till (ca 5 - 8 år) efter en viss tid för att få hem spar lån tilldelade. Building Society lån är vanligtvis spar mål! Building Society insättningar och bosparandeavtal lån, så sparbeloppet används vanligen för återbetalning av befintliga bank Darlehns. Fördelningen av mognad uppnås vanligtvis om ca 40 - 50% av besparingarna har sparats, väntetiden är uppfyllt, och tillräckliga medel i BSK finns.

Om du inte vill att fördelningen av mognad nu använda, då du avstå från att skriva på det aktuella datumet och be (se form) till ett annat datum för översyn av tilldelningen. Tilldelning löptid och fördelning lån är därför två olika handlingar!

Varför skulle du eventuellt beslutar att inte använda fördelningen? Svaret skulle kunna uppstå från Banklån förväg (av DSL Bank?). Om det z. B. enades om en 10-årig fast ränta och inte samtidigt rätt inlösen från tilldelning mogna BSV, sedan möta en förskottsbetalning straff. Det kan vara så, men inte, eftersom jag inte vet ditt kontrakt.

Det täcks bara hälften av lånet.

Vänligen noggrant! Vi har men i ditt fall 4 belopp: kontraktssummor, hem sparbank, hypotekskassa lån och bank förskott lån. Hur är de?

Jag bättre finansiera balans annars?

Vad? Om sparbeloppet är lägre än banken förväg lån? månatliga avgifter var bank förväg lån ingås utan återbetalning del?

När jag ringer på BHW, för mig är detta en konsult tilldelas i vår rådgivningscentrum. Det skulle inte finnas någon annan.

Vänligen konsult centrum skriftligen till ett klargörande samtal med en annan rådgivare vid rådgivningscentrum. Om detta bör beviljas negativ därifrån, du går till ett finansiellt centrum av Postbank eller skriva till huvudkontoret:

https://www.bhw.de/content/faq_jahreskontoauszug_ansprechpartner.html eller ansluta till https: //www.bhw.de/content/ombudsverfahren.html.

Kanske detta hjälper:

https: //www.finanzfrage.net/frage/bausparvertrag-wird-zugeteilt från I-vill ---- ...

Det krävs säkert för alla konsulter. Den "sår" till byggnaden samhället från direkt. Det skulle förmodligen få en bonus om din du einlasst det.

Related questions

Om det under grundtrygghet en ranson mogna besparingar kontrakt räkna & quest;

Jag är från 2012/06/01 vanlig pensionär och hänskjuta en liten pension som jag måste ansöka om grundläggande säkerhet. Fram till 31.05.2012 I Hartz 4 baserat. I december 2012 Min livförsäkrings fortsätter att jag får betalt. Clerk berättade att försä

State besparingar ersättning anställdas spar kontrakt integrerbar & quest;

Jag har en sparplan som "finansieras" av kapitalet ackumulering fördelar. Jag har nyligen lärt från en kollega som liksom jag en halv dag arbetar, att de också har en statligt anställd får ersättning besparingar. Detta är förmodligen sant för al

Termine & sol; Vinstutdelningsprocent besparingar kontrakt

Hej! Jag har en snabb fråga för uppsägning av en avbetalning sparkontrakt. När jag var gift, har jag avslutat en avbetalning besparingar kontrakt för mina barn. Betalningar alltid betalas endast från mitt konto. Sånger avslutade separation i en obesk

Kan jag överföra pengar från min Riester besparingar kontrakt ta & comma; om jag köper lägenhet & comma; ännu byggt och period; & period; & period;

Jag har en Riester besparingar kontrakt. Kan jag ta pengar ur kontraktet, om jag kan flytta start på endast 2015, eftersom huset är ännu byggt. Om matningsersättning sedan ta emot eller måste jag betala tillbaka? det är inte längre ett problem, efter

Hur lätt är det och komma; en Riester besparingar kontrakt igen för att bli av med & quest;

Vi har en Riester besparingar kontrakt för ett par år. Jag har inte intrycket att föra verkligen mycket utom kostnad. Kan jag stänga bara ner kontraktet? Eller avbryta? Finns det fortfarande premie eller tjänat i sådana avtal endast bankens? Vad att

Kan jag överföra ett sparavtal på en kompis och tid; Så betala två bygg besparingar kontrakt taker

Kan jag överföra min gamla byggnaden besparingar kontrakt till ett nytt hem spar dölja och därmed ta en vän (kompis), om vi lever i en lägenhet och vill spara tillsammans i en lägenhet. Hur ser situationen ut i försäljningsavgift? Det har redan betal

Vid vilken punkt får jag min besparingar kontrakt för pensionering i en självdeklaration & quest;

Då jag ta upp min besparingar kontrakt för pension i en deklaration? Var exakt har jag mina utgifter för staten i deklarationen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Vilka besp

Kan en normal strävan Riester besparingar kontrakt i en Riester sparavtal umÃĪndern &;

Om jag har en normal Riester besparingar kontrakt och så småningom "levande Riester" vill, kan jag sedan konvertera kontraktet enkelt och utan förlust av statliga medel och avgifter? Främjande (ersättningar och Steuererspranis) inte går förlorad

Ska sjukförsäkring med en fast besparingar del ingå & quest;

Jag har en BU hittas när du får en del av sina pengar tillbaka om du inte tar försäkringskravet. Bör detta ske? Eftersom du får 40 års löptid tillbaka endast 12 000 euro. Om du gillar utseendet eller göra pengar bättre investeras i ett annat sparsyst

Sparkasse besparingar kontrakt i sin tur avslutas & comma; är det så enkelt och strävan;

År 1994 avslutade jag en sparare i Sparkasse, kan ökas sparande och du får ränta eller återbäringsräntan. Nu sparbanks rådgivare sa att jag skulle säga upp avtalet eftersom banken kommer att separeras från dessa sparformer. Hon skulle vara en bra idé