B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-15

Är det möjligt från ett kreditkort för att överföra pengar till kontot referens & quest;

Advertisement

Kan jag överföra pengar från ett kreditkort och pengar till ett konto och kan betala det så kringgå avgifter på kontantuttag med kreditkort?

answers

Ja, prinzipiel som finns i alla banker som använder kreditkortskonto som ett sparkonto. Här kan du överföra direkt till referens kontot. Det fungerar på Postbank och DKB Bank.

Det beror på din bank, för vissa är detta ett alternativ som kan uppfattas. Vid Commerzbank som den kommer

När DKB är möjlig. Hälsning Z ....

Related questions

Om jag betalar för Ing Diba med kreditkort & comma; Jag måste först överföra pengar till kontot eller inte & quest;

Hej! Jag bokade nyligen med ING DiBa. Det öppnade jag ett checkkonto (Student), och automatiskt också ett extra konto. Om jag betalar med kreditkort och är inte tillräckligt med pengar i checkkonto, är det då automatiskt dras från extra konto eller i

använda kreditkort kort som kredit - vad ska jag tänka & quest;

Vad det är viktigt att notera, om jag övergångsperiod använda mitt kreditkort som en kredit och ta bort en större summa av det? Talar mycket om det, om det är bara en period av några veckor? Kolla in det första om den tidpunkt då ditt kontoutdrag utf

Hur lång tid tar det att kredit på förbetalt kreditkort är och komma; när pengar är draufgeladen nätet & quest;

Om jag vill bjuda mina pengar på nätet på ett förbetalt kreditkort, hur lång tid tar det tills pengarna på kreditkortet, och jag kan sedan använda kortet? Innebär detta även 3-dagars system (som med vanliga banköverföringar) eller måste vara snabbare

Varför behöver du en EC-kort även om du kan stå ut med ett kreditkort som helst gratis pengar & quest;

Hej, finns det nu vissa banker annonsera att ni alla kan ta ut pengar fria världen med sina kreditkort. Varför behöver jag då eftersom även EC-kort? Med det kreditkort som jag inte kan göra mycket mer och har mycket fler möjligheter än med EC-kort. O

Kan tredje part för att överföra pengar direkt till mitt kreditkort konto quest;

Kan andra faktiskt överföra pengar direkt till mitt kreditkortskonto? Om detta är möjligt, vilket kontonummer, eller uppgifter som de behöver det? Har jag dem för att ge mitt kreditkortsnummer? (Jag hoppas inte gånger) Snabb och billig hjälp för din

kan på kreditkort överföras pengar & quest; säger en debiteringskonto & comma, om man tänker kreditkortskonto & quest;

Kreditkortet som ett bankkort Med ett bankkort kreditkort alla transaktioner som genomförs är mycket lägligt debiteras från kontot för kreditkortsleverantör. Debet kreditkort ger kreditkort tagaren ingen kredit. Betalkort är den mest populära typen a

Förbetalt kreditkort - kan jag ta betalt för min son & quest;

Min son deltar i en skolutbyte i England. Kan jag ge honom ett förbetalt kreditkort, med vilken han betalade och stå där du kan? Kan jag ladda kortet från Tyskland igen - var ska jag gå? Integrerad databas produkten? Att öppna en specialanpassad för

Kan man verkligen bara använda ett kreditkort utomlands för att hyra en bil och quest;

Jag vill i juni till Portugal, där sedan omedelbart hyra en bil. Det företag som jag såg så kräva att alla kreditkortsbetalningar. Gibts detta alternativ, skulle i princip inte har ett kreditkort som aldrig behöver verkligen vara annorlunda. Kan du i

Jag vill på Western Union med ett kreditkort överföra pengar till ett bankkonto och komma; som är här de avgifter & quest;

Följande fråga, skulle jag vilja ha en familjemedlem (som naturligtvis jag känner personligen) av WU online Skicka pengar med hjälp av mitt kreditkort till sitt bankkonto. Jag är inloggad på Wu och har sedan i förväg jag såg avgiften - Överföring av

50 000 euro kreditkort gräns för FN-personal - är motiverat att & quest;

En vän som arbetar för FN berättade att hans bank har medgivit honom ett kreditkort gräns på 50 000 euro. Är det motiverat och är det på meriter eller särställning jobbet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade reviso

0
Views
0
Ccomments