B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-04-08

Är det ganska dåligt för prestanda och komma; att EADS den tyska regeringen nu ägare & quest;

Advertisement

Daimler kommer ut på EADS - den tyska staten är delägare! Vilket inflytande gör från din synpunkt på priset?

answers

Som förmodligen kommer att ha någon effekt på lång sikt. När allt kommer omkring, den tyska regeringen motvikt sedan den franska regeringen representerar. EADS är och har alltid varit en del av Tyskland och Frankrike indirekt kontrollerade och styrda företag.

lilla Enfluss.

Bara jag ställa frågan: varför Daimler ökar från? Eftersom beståndet är så sexig? Fråga i stället för dessa skäl, när det gäller framtiden för lager.

Related questions

Är det dåligt och komma; när deklarationen bara gör & comma; Om du blir ombedd & quest;

Är det dåligt om du gör deklarationen om ett begärs av skattemyndigheten det? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Jag måste fråga den omvända: "Är det för dig illa om du har e

Varför är det dåligt och komma; om du bor som företag bilägare långt från arbetsplatsen & quest;

Jag hörde att ekonomiskt möjligen inte längre räknas om du bor för långt bort. Kan någon berätta för mig fakta? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de är i allmänhet inte sant. D

Pris och prestanda av ekologiska produkter & quest;

Vill du utfodra mig ekologiskt korrekt eftersom min hälsa är redan viktigt, men inte till vilket pris som helst. Den fråga som uppstår för mig är är organiska produkter faktiskt så mycket bättre och framför allt hur väl pris och prestanda av ekologis

Är det så svårt att känna igen och komma; att vårt skattesystem är fair & quest;

Frågan om pensionären från igår ... https: //www.finanzfrage.net/frage/mit-welcher-geldanlage-kann-ich-als-rentner-st ... ... Fick mig att fråga här om det är verkligen en inte rumspricht och för det andra så svårt att inse är att vi har ett rättvist

eller gå guld och silver bättre till banken och det investera pengarna & quest;

Det finns olika åsikter i fråga om säkerhet: Preliminärt här en intervju i Handelsblatt: http: //www.handelsblatt.com/finanzen/anlagestrategie/hummler-im-interview-anlege ... Frågan uppstår: Den som tänker som jag att det kommer att bli en systemkras

Är det & comma; Det är verkligen mer och mer greker placera sina medel utomlands & quest;

Är det sant att verkligen allt greker investera sina pengar utomlands? Hur påverkar det har på Grekland och utomlands? Ja, det stämmer. Detta beteende är men jag tror att för alla lätt föreslå och begriplig. Slutligen vill spara från en eventuell dev

Jag får en lägenhet när jag arbetade under ett år och jag får kontoret en lägenhet betalade & quest;

leva i nästan ett år med min flickvän och hennes dotter, ger min flickvän mig en känsla av att hon inte längre älskar mig och sa att om jag har ingen bock att leva här. så jag frågar om jag får en lägenhet från kontoret, eftersom jag arbetade under e

Måste ägare informeras om min samling & quest;

Hej! min oro är något komplicerad och jag bryter mig i flera dagar huvud, bläddra bland alla forum, men är fortfarande inte smartare. Utgångsläget är följande: Min vän (U 25, ingen inkomst eftersom han är fortfarande i skolan) bor med sina föräldrar

Utbetalning av sjukförsäkring

Hej alla, nu i valet jag inser att min fråga är felaktig. Men kanske kan du hjälpa mig ändå. Hur länge en läkare måste vänta tills GKV gegleicht hans räkning? Jag frågar eftersom min tandläkare nu bara vill handla med kontanter. För detta måste jag s

Ekonomiska prognoserna i Tyskland blir bättre och komma; Finns det någon sanning & quest;

För närvarande läser jag överallt att den ekonomiska krisen har övervunnits och det ser framåt igen rättvist i Tyskland väl. Finanskrisen verkar väl ha kostat den tyska regeringen mycket mindre, som först trodde och även arbetsmarknaden är inte så il