B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-06

Är dagstidning ringa omfattning & quest;

Advertisement

Min syster utför nästan ett år levererar tidningar och broschyrer, och är därför betalas på antalet broschyrer / tidning, tjänar henne mellan 400 och 500 euro i månaden.

De trodde att han hade läst någonstans att denna form av anställning av ringa omfattning utan en fast timlön tillfälliga (högst ett år) är tillåtet, och att därefter vid en position på grundval av en timlön skulle om bör förlängas anställningsförhållandet.

Någon som vet hur fallet är så och om uttalandet kan rösta alls?

answers

Genom att ändra merit frågan inte kan besvaras med 2 uppsättningar.

Därför du läser igenom den här länken:

http: //www.hk24.de/unternehmensfoerderung_und_start/gruendungswerkstatt/praxis/o ...

Hej McJoey, levererar tidningar eller broschyrer är att leverera ett normalt ringa omfattning, som betalas enligt antalet urladdade broschyrer eller tidningar. Så vitt jag vet, detta arbete normalt och kan fortsätta att vara så fast.

Related questions

450 Euro jobb eller bättre klassisk ringa omfattning & quest;

Vad är mer användbar som en elev - en 450-euro jobb eller en klassisk ringa omfattning, som är begränsad till 50 dagar? Om du har 2 månader på en tid att göra något annat än att göra en kortsiktig (så kallade sak) anställning. Hela terminen är en rin

Jag har min ringa omfattning utöver det heltidsjobb skatt & quest;

Jag tjänar på min ringa omfattning i 130 euro, jag måste betala skatt på detta, om jag gör detta utöver min heltidsjobb. i så fall hur? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Har mindre

Kan en ringa omfattning ta Riester i Aspruch & quest;

Kan jag ta en ringa omfattning även Riester bidrag oavsett vad i Aspruch? När du inte använder försäkringen frihet och schablonbidrag betalar arbetsgivaren ändå, när ökade till 19,9%, är det rätt till Riester bidraget. Minst 60 euro per år kommer att

Mindre fastighetsskötare under "och halv; hushåll nära ringa omfattning" och halv; & quest;

Hej! En "hushåll nära ringa omfattning" kan ge en skattebonus enligt min information. Om du ställer in en städerska som arbetar för cirka 200 euro i månaden, vilket är då som en budget nära svag sysselsättning? många tack Inställningen räcker in

400 Euro Jobb & plus; ringa omfattning

Hej! Jag har för närvarande en 400 Euro jobb och vill dessutom införa en låg add jobb under helgdagar för 4 veckor. Eftersom jag gränsen på 60 dagar inte överskrider den mindre omfattning, vilket bör vara några problem eller hur? Men egentligen Se ti

Semesterfeirejob medan ringa omfattning

Hej! i mitt fall det kommer till följande situation. Hittills är jag anställd vid ett företag som "ringa omfattning". Det tjänar jag per månad 150 euro och har inga avdrag. Detta företag är också min skattsedel med klassen. 1 Nu har jag i dag av

Mer än ringa omfattning plus andra deltidsjobb som student

Hej! Jag är en student (26 år) och ta in en extern aktivitet från. Detta är mer än ringa omfattning på 16 timmar per vecka (26 veckors 16 timmar) när jag brutto tjänar 595.50 euro, netto 552,19 Euro. Under terminen paus, vill jag en gång utöva andra

Trätt på löne efter återupptas ringa omfattning

Hej Alla, Jag hoppas att ni kan hjälpa mig med min fråga: Om z. B. någon till 1,1. ligger något på ett företag, han därefter från 1,6. kort sikt försäkring fungerar sedan till 1,8. igen så ringa omfattning är inställd som anmälan måste vara på löneli

HartzIV och Nebengewerbe- Can Argen ordinera ringa omfattning

Hej! Jag är 53 år ung och få ALGII. Jag kör till en Nebengewerbe som är korrekt rapporteras och redovisas. Nu hade jag Allerding från arbetskraftsbyrån över ringa omfattning (säsong) i brevlådan. I grund och botten, jag har sedan inte mot :-). Alla s

Kan du låta den vila och quest ringa omfattning tillfälligt;

Jag är intresserad av om du som arbetsgivare en rättvis tillfälligt utövas ringa en anställds - i detta fall - kan låta det vila utan löner och avgifter i arbetsfria gånger upprepas Urlaubsvertretung år. Det skulle spara konstant ankomst och igen Log