B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Kredit student BAföG BAföG & plus; Student bevis på inkomst 2012-03-08

Är BAföG inkomster & quest;

Advertisement

Hej, jag behöver för att ge min inkomst för ett litet lån, bevis på inkomst har den nödvändiga ... Jag är student och få studielån, jag har att det sedan specificera eller studielån snarare ett stipendium och därmed inte klassificeras som inkomst?

answers

BAföG är ingen inkomst. För ett lån skulle kunna uppmärksamma studielån (det ger dig verkligen ett befintligt lån skyldighet), men då, naturligtvis, uppkommer frågan huruvida man vanligtvis får någonsin ett lån om din (brist på) kvalificerad inkomster upp för studielån.

I slutändan måste det finnas möjlighet för ett lån för att betala tillbaka detta. Detta bör kontrolleras för rimlighets baserad på intäkter från befintliga deltidsjobb.

Tja - din studielån meddelande ersätter resultaträkningen - långivaren har verkligen att hitta ett intresse, om du någonsin kan betala tillbaka lånet.

I ditt fall bör du även av detta skäl möjligheten för avstötning innefattar.

Ur barnbidraget är den del av Bafögs som inte behöver återbetalas, intäkter.

Related questions

Kan eleverna BAföG mig i folkpension som ZUS & period; tillgodoräknas inkomster & quest;

Min fru fungerar och jag får folkpension eftersom min pension är otillräcklig. Våra 20 år gamla dotter för närvarande upplever ett tekniskt institut utbildning för social utbildning. Hon får ingen utbildningsstöd. Eftersom vi inte kan lyfta utgiftern

Elternunterterhalt pay & comma; även om dotter BAföG mottar & quest;

Min make måste stödja sin far i behov av vård, enligt socialbyrå, Han är egenföretagare och omsättningen har minskat kraftigt under det senaste året. Därför kommer vår dotter får en begäran om uppdatering nu studielån. Har vi fortfarande att betala f

Andra studielån programmet igen med information om föräldrarnas inkomster & quest;

Ska vi verkligen ge också andra studielån ansökan tillbaka information om föräldrarnas inkomster? Inte bara för den studerande, men även för föräldrar som skulle vara mycket irriterande om du måste göra det varje halvår. Vem vet? Den har en sådan beg

Om barnbidrag även från BAföG beroende & quest;

Om ett barn skulle få BAföG och skulle för övrigt fortfarande arbetar, då studielån har en inverkan på barnbidrag? Anta att du skulle vara utan BAföG under gränsen, du fortfarande kan tjäna för att fortsätta att få barnbidrag, med BAföG en ligger om

Ett år utomlands innan studiestart därmed nackdelar i BAföG ansökan & quest;

Om man har nackdelar om du tillbringar där-ett år utomlands innan studiestart så inga studielån (min kompis hävdar att)? bör inte vara ett problem, läs här http: //www.money-insider.de/6593/studium-im-eu-ausland-anspruch-auf-bafoeg-erlei ... Jag gjor

Hej & comma; min dotter är ålder och komma; 2009 var vid ombordstigning och period; Måste jag ange BAföG EinkSteuer & quest;

Studielån har med din nuvarande deklarationen är inte mycket att tun.Das pengar har säkert få din dotter. Så inkomst din dotter! Så din inkomst är så hög som den är. Hälsning z .... studielån ges nedan i "Investment barn" med "offentlig utb

BAföG krävande & quest;

Hej Jag är 20 år gammal och börjar min skola im.Sempember Ausbildung.Meine föräldrar tjänar ganska bra men jag får fortfarande månadsvis bara 30.euro taschengeld.Für skola jag måste 04:30 aufstehen.Besteht trots min höga tjäna föräldrar BAföG krävand

Kan bostadsbidrag & comma; Om du zeitglcih BAföG får & quest;

Om jag inte misstar mig, då alla kan i princip återspegla bostadsbidrag, som har en låg inkomst, inklusive studenter. En vän till mig få men redan BAföG. Är det ett hinder för sin ansökan om bostadsbidrag. Schlie0ßt ena från den andra? Eller så kan d

Rätt till bostadsbidrag efter BAföG avvisade & quest;

Hej! Jag börjar nu i september en utbildning på när jag bröt mina studier. Utbildningen är en utbildning, det vill säga att jag inte kan ansöka om en BAB. Jag skulle ha rätt att kräva elev BAföG, men jag kommer troligen inte att få. Nu, om jag gör en

Vad förväntade inkomstskatt kan vara nödvändigt för typ BAföG beräkning & quest den;

När BAföG beräkning av vår äldsta dotter avslöjade nu att hon bara blir 92 i stället för 238 euro. Anledningen är delvis på grund av den högre utbildningsbidrag för vår son (2. 3 barn), å andra sidan det faktum att mängden inkomstskatt dras har minsk