B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-04

Använda ersättning istället Bil & quest;

Advertisement

Hej.

Min bil var skadad (lång historia) och jag var nu en hyrbil som erbjuds. Men jag börjar nästa vecka under 2,5 veckor i semester. Så en bil inte vettigt. Jag behöver bara till flygplatsen och därifrån allt är materia. Kan du låta även betala kostnaden för hyrbilen? Jag tror att användningen av kompensation skulle kalla det?

answers

Ja, det kan du! Perioden är i yttrandet.

Hur nu är din fråga?

Related questions

Rätt till ersättning bil & quest;

Min nästan ny bil var en del av en garantireparation. För den här gången fick jag från verkstaden som en fri ersättning bil. Var det nåd verkstaden eller jag hade rätt till en ersättnings bil? Om garantivillkoren kräver ersättningsbilar, varför det f

Ersättning för användningen av trafikolycka endast i min körning förmåga bil & quest;

Får jag till min bil så länge som det är i butiken för att reparera skador olycka, kräver ersättning för användningen, eller jag skulle ha det kan också köra bilen? Försäkringen täcker inte användningen av ersättning nämligen eftersom det säger att j

Används för att betala ersättning i en andra bil & quest;

Har ansvarsförsäkring som betalas för förlust av användning, om skadelidande har en andra bil? När den andra bilen inte ska användas för något annat, som alternativt använda är du rimlig. Ansvarsförsäkring du faktiskt skulle betala någon ersättning f

Förlust av användning ersättning för skadat vintage bil & quest;

Har rätt till ersättning för användning även i en klassisk bil? Fordon skadades i en olycka och för närvarande kan inte köras. Om den klassiska bilen används som "vanlig" bil får du i händelse av ofrivillig olycka också en förlust av användning

Jag har rätt till en ersättning bil & quest;

I min förra bil inspektion har bilfirma glömt att lagra små föremål ordentligt igen åtdragning. Då jag stannade bilen igen i verkstaden, så att dessa fel är ausgebesert och hoppades att jag har rätt till en ersättning bil eftersom den felaktiga insta

Ersättning för användning i händelse av återkallelse av en köpt bil & quest;

Säljaren är villig att ta en bil för att ta dem tillbaka mot återbetalning av köpesumman. Endast köparen har drivits med honom över 20.000 km bort. Kan till säljaren ersättning för användningen kräver och hur mycket? I sådana fall, naturligtvis, är e

Vad olycka ersättning jag får när de köper en ersättare bil & quest;

En bil är skadad av en olycka. Reparationskostnader, enligt rapporter kring 5000 euro, kostnaden för att ersätta cirka 10.000 euro och restvärdet 3000 euro. I stället för att reparera den trasiga bil, en ersättningsbil köpas tar dealern det skadade f

Cykel tiltar från Radlständer & comma; betalar ersättning för skador på utländsk bil & quest;

Min dotter tippas i poolen igår hjulet från cykelställ och bättre tillgång till bil lätt skadade. Hon lämnade sitt namn vid utloppet av badet och nu har jag rädslan att vi måste betala skadorna. Å andra sidan cykelställ fungerar bra inte riktigt, eft

Om man har en fordran bilolycka för en bil & quest;

Kan du alltid ta en bil, om du inte var skyldig till en olycka och deras bil måste i verkstaden? Jag är ganska säker på att är att du kan ta en hyrbil, men vet inte om det beror också på försäkring av den som orsakat olyckan. Om det är möjligt så mås

Vad är tiden ersättning från svek & quest;

En vän har blivit lurad bedrägligt köpa en bil från bilfirma. Eftersom det hade underlåtit att avslöja friheten olyckan, trots att bilen hade en allvarlig olycka skador. Vännen köpte bilen i december 2007. Men kollisionsskada, var han en säkerhet av