B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-13

Antal kilometer för pendling ersättning per Google Maps extrahera demonstrera & quest;

Advertisement

Jag förstår att jag måste acceptera för pendling bidrag snabbaste vägen från mig till mitt arbete. Räcker det om jag det helt enkelt ange antalet kilometer, så enkelt gånger hinsehe en exakt dag i tacho, eller behöver jag en "Proof" bifoga? Skulle lämna Google Maps uttalande?

answers

Du har inga bevis fram skyndar bifoga hastighetsmätaren blick är tillräckligt. Endast om skattemyndigheterna bör tvivla på antalet km, etc. Du måste argumentera med riktningar.

Vanligtvis det är tillräckligt. Om skattemyndigheten visas beroende för hög kommer att svara med säkerhet. Jag har så mycket stadstrafik, smällde ca 3 km per dag. Många byggarbetsplatser, många omdirigeringar, vägspärrar, etc. dagligen. Inte hade några problem

ett bevis är inte nödvändigt. Är FA, avståndet är för hög, kommer det att finnas frågor.

Ta en titt på här, det fanns en liknande fråga i god tid: http://www.finanzfrage.net/frage/wird-google-maps-vom-finanzamt-anerkannt

Related questions

Om du får även pendla ersättning om du går med cykel & quest;

Eller gäller bara om du har en bil? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Nej, det är faktiskt reser bidrag UDN det spelar ingen roll, hur man övervinna avståndet (till fots, cy

Beräkna väg för kontroll enligt Google Maps

Skattekontoret Annaberg beräknas min väg till Google Maps 51 kilometer (visar hastighetsmätaren på) till Google Maps och kommer till 47 km bort. 880 km på 220 arbetsdagar. Är detta legit? Kom ihåg vägmätare i bilar inte kalibreras i regel - det kan i

Pendling ersättning om du ta tåget & quest;

Nu börjar jag snart min utbildning på, har en bil och har möjlighet att få mig en billig BahnCard om företaget. (Vägen till arbete är ca 50 km) Jag får nu när jag ta tåget, ingenting, bara kort, eller 30 cent för 50km? Det finns (åtminstone upp till

Om Google Maps erkänts av Inland Revenue & quest;

För min självdeklaration, kan jag ange många resekostnader. Spåren är ofta annorlunda. Kan jag bara beräkna rutten i Google Maps och ange kilometer? Om jag hävdar att jag vill gå den kortaste vägen, men kan inte gå fel, eller hur? Tyvärr, är en nybör

Körsträcka takt Google Maps

Hej, jag gör nu för omkring 10 år min deklaration med alltid samma avstånd uppgifter, eftersom jag har GDB 50% G Jag kan starta rundresa. Tidigare var detta inte ett problem. År 2003 kom en efterfrågan gånger, eftersom jag kör ytterligare avstånd (me

Pendling ersättning för resor till Utbildning & quest;

Hej. En kollega till mig spelar fotboll i amatör, men fortfarande ganska hög. Han får i alla fall pengar för det och att det också kommer att ange skattebyrån. Kan han få en pendling ersättning för resor till utbildning och till spelen? Skulle vara i

Kan du extrahera från Google Maps på kort tryck & quest;

Någon som vet om man som liknar Lizenrechte Tvärtom, om en på baksidan av kortet en del av Google Maps avtryck, så att kunderna hittar sin väg in i verksamheten? Tack! Allt har ett pris. Se denna länk, där du kan av de kostnader som direkt från Googl

Pendling ersättning: Ersättning BahnCard

God dag, Jag vill flytta av personliga skäl min huvudsakliga bostad från Frankfurt / Main till Berlin. Men mitt jobb vill du inte avbryta på. Istället planerar jag 2 dagar i veckan för att göra hemmakontor och för resterande 3 dagars vistelse i Frank

Min Pendling ersättning överstiger mina utgifter för resor till första arbetsplats och komma; kan jag använda bidraget för resor till kunden och strävan;

Reseersättning överstiger kostnaderna Hej Alla, Jag har nyligen lämnat in min första självdeklaration och har nu fått förfrågningar från FA, som jag inte kan svara så bra. Därför hoppas jag nu för din hjälp. kort om mig: Jag är en managementkonsult m

Pendling ersättning eller bensin voucher & quest; Eller båda & quest; & quest; & quest;

Hej alla! Jag försöker mitt AG mer pengar "lirka" till :) Jag har en pendlande av 59,2 km enkel väg. Min AG vill nu veta från mig vad jag antar att klara. Jag gjorde och läste att jag upp till 44, jag har viss kunskap - kunde få € på bränsle kup

0
Views
0
Ccomments