B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

konto underhåll avgift Bankernas utlåningsräntor inklusive priser och villkor särskilda villkor 2012-11-02

anställda får en bank verkligen specialpriser på lån och konton och strävan;

Advertisement

är det sant att dina egna anställda en bank få lån och står för mindre? Är det lönsamt att arbeta i en bank, om du har massor av lån?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

väl kommer att vara olika vid varje bank. I min bank som var så att jag fick en fri checkkonto och lite mer intresse för Passbook eller något lägre utlåningsräntor. Men det har inte identifierat världen och därför skulle jag inte avgöra för yrket, så stor skillnaden är inte där för vanliga bankkunder

Om den anställde blir något billigare, då i allmänhet föreskriva en icke-penning, som betalas för inkomstskatter.

Därför är det ofta billigare för den anställde att få de bästa villkoren på marknaden, eftersom skillnaden till genomsnittet på marknaden, åtminstone inte beskattas.

Ja, och om du har massor av lån, får du en speciell möte med chefen, utan att vänta. För sådana människor verkar behöva en repetitions.

om du är en bra kund, får du förmodligen bättre villkor än sina egna anställda. Jag konfronterade aldrig min bank så stor och bra kund med standardförhållanden.

vanligtvis har personalen bättre villkor. men dessa är inte alla mycket bättre att jag ville arbeta i en bank-lika.

Visst finns det särskilda villkor, men de är inte värda att nämna. Om du t.ex.
EUR 500, - abhebst du även med 500, - debiteras. Jag har alltid förespråkat, i dessa fall, endast 450 - för att ladda, men det fanns ingen känsla av.
Så du bäst lärare, så åtminstone har du en hel del semester!

Utformningen av de särskilda villkoren är mycket annorlunda. Några av kreditkraven för de anställda är särskilt höga, upp till förbudet att låna från andra banker. Många banker får sina lån föredrar någon annanstans.

Ich hitta frågan väl, naturligtvis är det värt det bara för det intresse och kontoavgifter för att arbeta i en bank, är det bra också som tar verkligen allt i en Bank..egal om du är en trädgårdsmästare eller mästare slaktare ...

Related questions

Desire banker för att bevilja lån för avgifter & quest;

Tjäna banker KfW lån som tillämpas för eller jag som kund måste betala en upfront avgift, så jag kan ta stöd i dem. Låntagaren i den inhemska produktionen i den privata sektorn (t.ex.. Som energisparande, bostäder, gamla bara ombyggnad etc.) endast a

Jag är bosatt period i Thailand &; Vilken bank ger mig ett lån på 10.000 euro och strävan;

Det kommer att göra någon bank i Tyskland, som Thailand är på en sorts "svart lista" med bankerna. Med en bostad i Thailand skulle för närvarande inte ens finansieringen av en fastighet i Tyskland är möjligt (inte ens med en hög soliditet). Om d

Vilken bank är en attraktiv lån för en lägenhet ägare förening & quest;

Vilken bank är en attraktiv lån för en förening lägenhetsinnehavare? Informera dig om gånger handlar KfW, som fördelar ganska fördelaktiga lån kring bostadsägande, associerings ett ägar. Förutsatt att du har på det sätt de flesta låna? Då är det delv

Vilken bank ger aktuell KfW lån utan ytterligare privat banklån och strävan;

Hej! många banker förmedla ja motvilligt KfW PR lån eller endast i kombination med sina egna, ytterligare bostadslån från banken. Eftersom jag dock nästan helt Finans Min fastighet från sina egna medel, jag behöver det bara inte. Men jag för modernis

Vad du betalar på en normal bank p period; A & period; för betalningar och strävan;

Mich'd vara intresserade av vad folk betalar så vid banken för kontoavgifter, som betalar din pa för din betalning? Jag betalar ingen kontoavgifter eller liknande för överföringar !!! .DKB - >> Mycket nöjd. Hälsning Z .... Jag betalar ingenting i mi

Hur ofta får du ett kontoutdrag till din bil lån från banken och strävan;

Jag får det bara en gång om året är det vanligt? När du är klar varje månad för att betala avgifterna för utskrift, är det du då också skickas månadsvis. Nödvändig men det är verkligen inte en gång om året är mer än tillräckligt. Vem behöver någonsin

Får jag upp bidrag från arbetsförmedlingen samtidigt ett lån från banken och strävan;

Jag kommer att vara utan arbete och tror att gå frilans. Om jag får startpeng från arbetskraftsbyrån, får jag även ett lån från banken för min egenföretagande? Skulle vilja öppna en gymnastik klubb, och naturligtvis behöver pengar på initiala köpes e

När en bank kan sälja ett lån & quest;

Jag har hört från folk som ett banklån kan sälja också, till exempel, till en inkassobyrå. Banken är tillåtet utan mitt samtycke? Måste det vara tidigare bestämts genom avtal? Vilka fördelar har banken av sådan försäljning? Snabb och billig hjälp för

Får min bank info & comma; om jag var annars kredit begäran & quest;

Kan det vara så att min bank manager kommer att märka att när jag begära att en annan bank att kreditera? Den rena Konditions- eller kredit utredning normalt inte - men om du fånga ett lån på annat håll får banken med absolut. Både på schufa sena int

Kan min bank bearbetar en KfW lån ablehen eftersom summan är för låg och quest;

Måste inte alla banker, reglering av en KfW lån anbieten- min bank erbjuder denna tjänst till förment endast från lånebelopp i Höhe 25000 €. inte gör bankerna för här också av KfW eller varför de har så lite intresse inom denna sektor? Banken får end