B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-04-19

Anställd och dessutom arbetat för samma arbetsgivare på egen GmbH mot faktura

Advertisement

Kan jag också vara aktiv och reglera denna verksamhet på min GmbH bredvid en deltidsarbete i den återstående tiden för min arbetsgivare?

Finns det problem med social trygghet?

answers

  • Om arbetsgivaren nciht den enda myndighet GmbH är ja.
  • GmbH är en separat juridisk enhet.
  • Men om arbetsgivaren skulle vara den enda myndighet, skulle det gå förbi.
  • Bara se Mini GmbH tillhör en vän. Om det inte finns någon återlämnande anspråk (eller fullmakt), det är ändå tätt.

Kan du ännu mer specifik? Deltid och dessutom driver ????????

Related questions

Hur vet jag om min arbetsgivare betalar för mig Rene & quest; & LPAR; 400 euro Jobb & rpar;

Hur vet jag om min arbetsgivare betalar Rene för mig? Jag har 5 år arbetat för min arbetsgivare till 400 euro (mimi jobb) & Jag är inte säker på om han betalar hyra för mig! Hur kan jag ta reda på? Denna fråga måste besvara din anställning. Det står

När kommer sjukkassan gäller och vilka sociala avdrag jag som anställd och strävan har;

Från min arbetsgivare jag fick en lön, jag förstår inte riktigt i januari 2009. För det jag plötsligt andra anställdas bidrag till socialförsäkringen. Min arbetsgivare motiverade detta med den nya hälsofonden. Är detta sant och kan någon förklara sat

från det frivilligt försäkrad i GKV & comma; om anställda och egen & quest;

just nu är jag anställd och planera egenföretagare (frilans): tidsmässig fördelning av kostnader 75: 25 Från när jag skulle faktiskt inte längre obligatoriskt i SHI men vara frivilligt försäkrad? Om staten förändringen har någon effekt? Hej! om tid o

Lång mission - måste ta hand om hälsa och strävan arbetsgivare;

Om du går för jobbet under en längre period utomlands, är det då att se till att ansvaret för ägare till en anständig sjukförsäkring? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Utdrag ur:. h

Arbetsgivare insolvent - "& halv, fientligt övertagande" och halv; meningsfull

Hej! Jag omvårdnad chef för en insolvent omvårdnad service och är intresserad av att ta över driften. Men det finns redan ett antal externa utsikterna övertagande. Administratören har naturligtvis ifrån varandra på ett högt bud. Men de flesta människ

Varför erbjuder vissa arbetsgivare till premium utbildning och andra icke & quest;

Kan någon berätta för mig egna anställda betalas varför utbildning betala vissa arbetsgivare medan andra absolut vägrar något att betala för de anställda? Är detta helt enkelt en annan filosofi eller varför är det? Snabbare och billigare rådet Labour

arbetsgivare drar pengar

Hej. min nu tidigare arbetsgivare har dragits mig 200 euro från min lön. Han motiverar detta genom unsachgemäßiger reperatur min del. i min arbeitsvertrag är bara i detta avseende inget i det som styr. detta är lagligt eller kan jag stämma mina penga

Avgångs eller andra erbjudanden från arbetsgivare

Hej Alla, som redan har haft erfarenhet med avseende på avgångs eller andra erbjudanden från arbetsgivare när personal måste sparas. Jag är 57 år gammal och 13 år i bolaget, 50 GDB svår invaliditet och arbete på ett stort försäkringsbolag. Som länkar

Kan vi acceptera som offentligt anställda Gåvor & quest;

Kan vi anta som anställda inom den offentliga sektorn gåvor? Specifikt handlar det om en flaska raki. Är det tillåtet? Beror på värdet av Rakis. Jag vet att vissa tjänstemän som kommer då ibland nen bukett eller ne paket kex. De saker som du kan äta

Hartz IV & sol; Student & sol; Far Beschäftigung & sol; arbetande student

Hej! följande fakta: Förra året var Person A från 01.01. - 31,03. Student (korrekt inskrivna), från 01.04.-30,09. Hartz IV mottagare och från 01.10.- 31.12. student igen. Inom "Hartz IV Time" har personen A från 01.07. till 30,09. arbetade som g

0
Views
0
Ccomments