B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-10

ansöka om Arbetsförmedlingen Placering

Advertisement

Idag har jag provarbete på en pakettjänst och jag är också mycket glad som kollegor och arbetsgivare också, men jag kommer nu först göra en två-veckors praktik som jag inte riktigt vill som jag redan har gjort flera år praktikplatser och fyra veckors praktik där jag hamnade slösa bort tid. Mer än en vecka jag inte skulle göra det om man skulle ge mig en anställning pass då skulle jag också vara en vecka klar.

Dessutom tror jag inte att min nästan tre sidor CV på fyra sidor sträcker sig. Den kollega som körde med mig jag vet en förare befinner sig och därför ett beslut efter en vecka utan svårighet bör enligt min mening. Mina frågor är ---> Kan Arge be mig jag ska göra en två veckors praktik? Kan jag på grund av mina många tidigare praktik, användning som en viktig och förståelig argument varför jag skulle vara villiga att bara en vecka? Och om jag vägrar kunde göra en tvåveckors låsa hota mig då? Jag hoppas att jag har frågan tydligt förklarat att jag brukar ha talang för att skriva texter så att de lätt missförstås av någon anledning ... Jag skulle också kommentera JAG VILL arbete men inte utnyttjas vidare och det är bra för unterschied.THX Hjälp

answers

Hej Mik86, på dina tidigare frågor du knappt få ett svar. Skulle du ge denke4n. Jag skulle vilja presentera dig att svara, men din nuvarande frågan ställs ganska obegripligt. Vad du vill fråga oss? Observera att korrekt och begriplig fråga.

Related questions

Kan arbetsförmedlingen insikter kontot för en Hartz IV mottagare har & quest;

Kan jag ansöka om arbetsförmedlingen som du skickar kontoutdrag, etc, eller bara kontrollera kontorörelser själva? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Här hittar du en intressant arti

Avbetalning lån över ca & period; 7000 Euro för Student & quest;

God kväll. Jag är student och jag behöver en affärsidé att genomföra dem en avbetalning lån för ca 7000 euro. De flesta banker tar ut en månadsinkomst på 900 euro, så att man någonsin kan be om ett lån. Hur kan en så få som en student vid alla en hög

Full ersättning av arbete under praktik - rätt till annan ersättning & quest;

Har de hävdar att en annan eller full betalning om det görs under en praktikplats onormala praktikanter arbetar men en hel kropp ersättas? Jag läste det på följande sätt: Praktikanter som känner att de utnyttjas som billig arbetskraft, kan därmed för

förlust insolvens pengar redan nya eingegangem anställning

Jag får fortfarande Maigehalt mitt gamla företag, men hade ett nytt jobb sedan juni. Är jag i en eventuell konkurs av min gamla arbetsgivare alls rätt till lönegarantiersättning betala, även om hur länge och när jag tillämpa den. Hittills mig faktisk

I vilken utsträckning tilläggstjänster för en funktionsnedsättning av 30 är percnt; rankade eller vad som me & quest;

Om du får arbetslöshetsersättning, du kan möjligen ett ytterligare krav enligt § 21 punkt 4 SGB II kämpa för funktionshindrade behövande: anställnings funktionshindrade behövande, dessa tjänster till Deltagande i arbetslivet i enlighet med § 33 i bok

Måste jag ansöka där & comma, vad jag föreskriver arbetsförmedlingen och quest;

Snart kommer jag att Arbeitslos.Das arbetsförmedlingen gav mig 6 ​​adresser där jag tillämpar måste eftersom de annars vill måla mig pengarna. Adresserna är alla utanför min plats. Även om jag tillämpas på plats vid olika företag (vänta eller svara)

Kan jag min agent kraft från arbetsförmedlingen att ansöka om pension & quest;

Jag är född 1953 och fick från min kontorist, skadeavdelningen från arbetsförmedlingen att emittera i september i år ett brev med ett formulär för inlämning till min pension, när detta begärs information när jag tidigast med eller utan rabatter gälle

Vad kan du ansöka om och LPAR vid arbetsförmedlingen allt, Alg 2 & rpar;

Min fråga uppgår till vad som är arbetsförmedlingen alla beantragbar .Since miniminivån av 351 eller 359 euro per månad att leva det. Och som vi alla vet allt är inte billigare men dyrare. Tack för ditt svar Arbetsförmedlingen - nu är det faktiskt -

Kan jag på arbetsförmedlingen för att ansöka om förmåner och strävan efter utgången av föräldraledigheten arbetslöshet;

Den 14 månader föräldraledighet snart tenderar att upphöra. Kan jag göra anspråk sedan arbetslöshetsersättning vid arbetsförmedlingen? Måste jag har den uppfylla vissa villkor? Har någon För mer? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av cer

Hur och när man ska ansöka om konkurs kompensation vid arbetsförmedlingen och quest;

Det ser nu ut som om konkursansökan mot min tidigare arbetsgivare ombads. Hur kan jag få något, eftersom kassan och skattekontoret hjüllen om det i tystnad, ger ingen information. Men nu den viktigaste frågan: Hur och särskilt när (vid vilken tidpunk