B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-24

ansluta sig till Lohnsteuerhilfeverein och direkt få hjälp & quest;

Advertisement

Jag har problem med min deklaration och därför söka efter hjälp. Nu fick jag rekommendationen att vända sig till en Lohnsteuerhilfeverein. Eftersom jag har fått taxeringsbeslut medan jag var på semester, men jag har inte mycket tid att reagera. Så min fråga är om jag teoretiskt heure kan logga in som medlem och sedan direkt få hjälp? många tack

answers

Teoretiskt ja, är praktiskt taget den frågan om det nu finns fortfarande kontorstid. Istället din tid att förlora med den fråga du hade gånger i mitt Google för närmaste Lohnsteuerhilfeverein ser och du sin hemsida för att läsa. Du vet att rådgivning är endast medlemmar och du alla handlingar som behövs för anslutning och dina skattedokument detta måste ha. Vanligt sätt rekommenderas även omedelbart efter undertecknandet av ansökan om medlemskap. Så skynda dig, boka tid!

Related questions

Är det vettigt för studenter att ansluta sig till en finansiell rådgivning vid MLP & quest;

Med mig på campus ett mycket ofta kontaktade av finansiell rådgivning företag såsom MLP eller Formaxx. Nu kan jag övertala mig att ansluta sig till en personlig intervju. Är det verkligen bra för mig som student och vad som ligger bakom att de erbjud

Synpunkt åtagit sig att ha en online-ansökan för en delbetalning lån direkt till slutsatsen & quest;

Synvinkel åtagit sig att ingå en avbetalning lån om man ger en online-begäran eller är detta bara ett objekt som du inte behöver acceptera och det har inte heller några ytterligare konsekvenser om du inte skickar de dokument som krävs. Snabbare och b

Om en & percnt; stannar vid en DAX eller MDAX företag kan sedan ansluta sig till styrelsen och quest; & quest;

Styrelsen väljs. på 1% kan du säkert be om en plats, men en säkerhets en inte. det beror också på fördelningen av de övriga aktier. 1% kan vara stor eller liten - beroende på sammansättningen av aktieägarna. http: //de.wikipedia.org/wiki/Aufsichtsrat

Alla som känner några principer som man kan ansluta sig till aktieinvesteringar & quest;

Jag är också aktiv i aktier. Men ofta köpa för tidigt när priserna faller och sälja för tidigt när priserna stiger. Jag tror också att tidningarna ofta inte långa, som har visat sig vara fel. Exempel: Kali & Salz. Hade jag köpte 2 år sedan på 38Euro.

Vad vill jag vinna ansluta sig till fackföreningar och strävan;

En kollega rådde mig att gå med i facket. Det skulle vara bra i dessa osäkra tider av kris. Om situationen för arbetstagare skulle förbättras igen, jag kunde återuppstå. Jag har funderat på en anslutning, men vet inte riktigt, vilka fördelar, förutom

Ge för att ansluta sig till pensionssystemet Maximal åldersgränser och strävan;

Kan det hända att om man väntar för länge är för gammal för att uppfylla kriterierna för pensionssystemet? Hej, det finns många typer av pensionssystem och följaktligen många svar. Du måste fråga innan något som erbjuds av deras arbetsgivare. Om en l

Kan jag & comma; 51 år och komma; ansluta sig till lagstadgade hälsa & comma; stund efter att utse söker jag i Tyskland & quest;

Planerade internationella återkomst efter 23 år USA Du är ännu inte 55 och kan, när du kommer till Tyskland fritt välja i vilken försäkring / du -Insurance vill. Du skulle då frivilliga medlemmar i den lagstadgade sjukförsäkringen. Om du sedan har hi

Vilka fördelar har det med ansluta sig till sociala val & quest;

Idag får jag per post en inbjudan dokument för sociala val av begäran pension. Vilka är fördelarna detta val och vad har jag för alternativ här alls att besluta om sammansättningen av valberedningen? Eftersom du gör så många som inte vet exakt vad de

Jag är på väg sedan 2011 som frilansfotograf och har inte anslutit sig till skatteverket och komma; vad jag kan göra nu och quest;

, På den tiden jag ringde och frågade vad man ska göra och som gav mig min Steuernr jag använder än i dag och det var byrån. Men nu har du det långa loppet så låt vad med länge läsning av forum förmodligen inte varit det bästa. min fråga .. jag skull

Kan ansluta sig till föreningen för tyska Banks & quest alla banker;

Är därtill fäst några förutsättningar och kunde bara delta tyska banker? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Den tyska bankföreningen endast banker som har en banklicens i Tys

0
Views
0
Ccomments