B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

företag säljare Fund Förvarings andrahandsmarknaden fondandelar 2012-12-07

Andrahandsmarknaden för aktier & comma; Det finns officiella portaler och sol, fördelare och strävan;

Advertisement

Finns det företag som säljer fondandelar på andrahandsmarknaden? Hur hittar man dessa leverantörer? Vem är det ansedda. Vi har en ärftlig fond vårdnadshavare som ger ingen utdelning för år. Hur ska vi uppträda bäst?

answers

Titta här: http://www.zweitmarkt.de/

Kanske ja Dina fonder har sålt tidigare. Sedan kan du uppskatta hur mycket du kan få för omkring.

Ge en exakt beteckning fonden på Google och du får ett brett utbud av bevis.

Ditt problem kommer därför säkerligen inte löst men. En fond med ingen utdelning ingenstans att hitta köpare och värde på marknaden tenderar att noll.

Är det men det finns nästan inga tagare vid ointressanta fondandelar.

Related questions

I vigsel och min förmögenhet bestod LPAR, Hus & comma; Aktier & comma; Condo & rpar; redan, & komma; vad som händer i skilsmässa & quest;

När jag gifte jag hade min förmögenhet få (privat hus, lägenhet, aktier), har sedan dess förvärvat ingenting men intresset. Vad händer i händelse av skilsmässa? Finns här alls en vinst ersättning? Jag förlorar huset eller betalar jag vad? Hon hade in

Hur uppköpserbjudande federalt w & sol; HRE Aktier & comma; Aktieägarna kommer att kontaktas & quest;

Hur ska man gå härifrån till uppköpserbjudandet av den federala regeringen för HRE aktier, är aktieägare speciellt skriven och bad för försäljning - eller hur fungerar det? Anbuden kommer att publiceras på den officiella börs blad. Anda erbjudandet ä

Vad jag skulle vara bäst körs under de senaste 10 åren: Guld & comma; dt period; Aktier & comma; Dagars pengarna & quest;

Finns det en bra statistik, från vilken man kan se, som en skulle vara bäst körs under de senaste 10 åren? Här är ett diagram för att. I tidigare svar, diagrammet var inte så bra som jag har tagit bort och återskapas. Svaret kan hittas lätt genom att

Hapimag aktier & comma; vad du tycker om det och quest; Skulle vara häftigt på många ställen och semesterperioden; Men dela försäljning & quest;

Intresset för Hapimag aktier hur man tänker på det. Har jag redan gjort smart, eftersom du då kan göra på olika ställen semester, de många semester Parks and Resorts. Låter slags stor. Men du kan inte sälja på börsen, inte är orienterade där. Om jag

Aktier i Insolvens & comma; Du kan göra en förlust av skatteskäl och strävan;

God dag, jag har försökt att bara läsa igenom, men så mycket smart, jag kommer inte, tyvärr. Min far har aktier i Aligna (WKN 547 180) i april 2011 köpte i slutet av januari 2012 var sedan slutade med handel. Hittills aktierna är fortfarande, så inte

Expropriation min HRE aktier & comma; kan jag fortfarande sälja snabbt - bara vill aktierna fortfarande & quest;

Väl ister hittills är exproprieringen av min HRE aktier förmodligen igenom. Vad nu? Kan jag sälja mina aktier snabbt men som fortfarande är "tillåtet" - men som tar mig från och med nu? finns det fortfarande aktier med en volym på mer än 1 miljo

Aktier & comma; inte längre handlas

Vad gör man med aktier som inte handlas: t.ex. Global Dynamics Sol WKN: A1C7RS Liso guldgruvor WKN: A1C2WG Sixstars film WKN: A0Q86U Terra Resources WKN: A1JR64 Utloggning tomt. Var har du fått denna vackra samling? Fråga ändå gånger Klauxs som har f

GM aktier & comma; USA

Har vissa GM-aktier och undrar vad som händer om den amerikanska regeringen och Kanada antar GM majoritet. då förlorar samtliga aktier som nu är kommersiellt deras värde. Pressen skriver alltid från den nya GM. Innebär detta att den nuvarande sikt ko

Klagomål mot expropriation i HRE Aktier & comma; Jag kan lika gärna ansluta eller & quest;

Har någon av er info får som körs mot expropriering av HRE Aktier stämningar. Kan jag som - som en liten aktieägare - bara att ansluta, eller hur fungerar det? Förmodligen är det så att de flesta sökande vara representerade vo samma advokat UDN av un

men skapa Möcht 500 € Aktier & comma; Sol bestånd & comma; Renewable Energy & comma; eftersom kärnkrafts slut & comma; Rådet & quest;

Jag vill nu men investera 500 € aktier, tänkande av sol aktier och förnybar energi, eftersom kärnkraften är att avsluta. Värdena skulle stiga men på lång sikt på börsen. Vilken ägarandelar skulle du råda mig? Jag vet är kanske vårdslös men Solar & Co

0
Views
0
Ccomments