B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skuld Heritage ägare GmbH GmbH & plus; skulder 2012-12-06

Ämne arvingar: Fadern har en begränsad - du ärver skulder GmbH & quest;

Advertisement

Hej, har min far en GmbH. Nu är han är allvarligt sjuk under en längre tid och högar GmbH faktiskt bara debiteringar. Vad är här den rättsliga situationen:

Om jag accepterar arvet från min far (dvs. arvet av ägaren), jag sedan ta automatiskt skulden i GmbH med? GmbH är eigtl. En juridisk person. Å andra sidan, är min far ensam bolagsman i denna GmbH.

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Frågan går väl egentligen det ut om du ens ses som ett arv påstående kan för bolagets skulder.

Å ena sidan, naturligtvis inte, eftersom samhället är faktiskt - som ni redan bemerkst- en annan person på rätt sätt, så att någon annan än dig eller fadern. Så skulder förblir skulder i bolaget.

Även en av vårdslöshet utdragen konkurs du har du inte kriminellt tillskrivas (dvs. om pappa var också VD). Eftersom påföljder inte mitvererbt.

Men å andra sidan i vissa situationer ganska mogen för dig ansvars potentialer. Till exempel, om fordringsägarna har dränkts gränsen mellan GmbH och GGF genom kvarstad kvarstad eller garantier. Huruvida detta är fallet, vet vi inte här.

Du och din far bör därför snart söka en extern konsult. Han har till uppgift, först för att avslöja riskerna och dels att utveckla möjliga försvarstekniker.

Detta är inte ett jobb för en revisor eller en advokat eller affärskonsult. Men för alla tre.

Heir du inte automatiskt GF samhället, även om din far var GF. Denna ytterligare hinder bör också tas.

Jag hoppas att sjukdomen kom plötsligt. Annars är det oansvarigt hineinzuschlittern i denna situation. Affärs följd måste planera och schemalägga att utföra - eller företaget är borta.

Här visas definitivt att Fadern gör en successionsplan för arvet. Eftersom det finns särskilda antagnings rättigheter som inte har något att göra med arvet. Denna efterträdare klausul ska ta din far i ögat nödvändigtvis. Annars GmbH ska upplösas eller ansöka om konkurs. Om användaren inte förblir det naturligtvis rättsliga arv, så att du också ärva andelen din far till GmbH. Du kan då naturligtvis vägra arvet. Men i detta fall en översiktsvy visas. Du skulle behöva pröva huruvida de övriga tillgångar som ännu inte överstiga skulderna i GmbH. Även du kan vidhäftning till rabatten gränsen.

Hej, jag personligen letar efter en bestehnden Gmbh eller ett övertagande. Om du vill göra en försäljning, så kontakta mig. e-post: [email protected]

GmbH är en separat juridisk enhet. Om du ärva något, då företaget Dela din far.

Som en ren arv bör du det växa ingen nackdel. Bara om du vill då också ernennst vd, då kan hållas ansvarig om du inte uppfyller dina skyldigheter under vissa omständigheter.

Skulden i bolaget kvar på företaget. Om du ärver eller får skrivas över företaget, så ska du så snart som möjligt för att kontrollera situationen, om de faktiska omständigheterna i insolvens föreligger. Eftersom här är där jag ser risken för olovligt om du förblir inaktiv för länge. Detta kan också ta en partner, inte bara chefen. Och här finns tydliga gränser och regler. Kommer inte respekteras, kan det leda till skadeståndskrav.

Om företaget har en chef? Det återstår att förstå situationen. Det här är din far? Om så är fallet, så ska du definitivt ta hand om en annan GF, som leder företaget.

Related questions

Min biologiska mamma och min styvfar har en Berlin-Testamentet och min bror och jag bestäms som arvingar och komma; Mor dör och komma; ärver styvfar nu & quest;

Styvfar Testamentet geändert.Sein brorson och min bror eingetragen.Ich dip nirgenswo jag auf.Bekomm en Plichtteil? Om tingsrätten ange bescheit? Styvfar Nov.2015 verstorben.Habe ingen kontakt med bror eller brorson !! Sedan försöker jag det ännu bätt

Gör arvingar och LPAR, dotter och son & rpar; den sena fadern vars försörjning skuld pay & quest;

Vår far dog 2005 och vi båda har accepterat arv till hälften. några år senare, har en distrikts rapporter från fjärran bostadsort och vill att barnet underhåll (LAA) till detta kontor vid tidpunkten för detta barn (min bror) betalas tillbaka nu från

Ärver främmande make & quest;

Hej, jag har en fråga. Min morfar dog och nu min mor ärver. Men livet för min far separerade (4 år) är inte frånskild. Är det fortfarande pengar från arvet efter min farfars också trots att så länge levt separat? Tack :) Han skulle geeerbt ingenting

Vem ärver efter döden & quest;

Jag har använt i mitt liv försäkring min vän och min bror som förmånstagare. Vem ärver men när min vän och jag på samma gång, till exempel., Vid en olycka, dö? Bara min bror, eller är hälften av arvet till barnen i min vän? Om en livförsäkring du var

Rådgivning banker bra om arvingar och Vererben- eller övergång till notarie alltid menings & quest;

Min Bank bjuder in till ett informationsmöte om arvinge u. Ärver kopplas om händelserna o rekommenderas. Man bör alltid föredrar att gå till notarie vid behov? Är bankir utbildade för att effekten är tillräckligt? Banker säker vet från ramen. Och jag

Vad ärver en make & quest;

Följande fall är min fru inte är undantagna Vorerbin mina svärföräldrar, vår dotter är registrerad som en undantagen Nacherbin. Vad händer om min far dör nu och min fru (som är allvarligt sjuk) dör också? I: återlösa som make min fru, inkl. arvet frå

Ärver halvsyster vad & quest; Eller deras barn & quest;

fråga: Min bror vill göra ett testamente. Han har ingen avkomma och föräldrarna är döda. Jag är hans bror vad jag ärva? Det finns en halvsyster och tre barn. I arv som bror testamente allt? Om ett svar jag skulle bli mycket glad. MfG JS Inte så lätt

Hur arvingar måste åtmin testamentet upplagor av den avlidne håll & quest;

I vilken utsträckning måste hålla den avlidne arvtagare till testamentet begränsningar (såsom tjänster till tredje part)? Måste arvingar se även det oroar att tjänsterna fortsätter även efter hennes död? kan testamentets villkor är ingen lätt uppgift

Måste mor till ett barn namnge fadern & comma; även om de inte vill behålla & quest;

Dotter till min vän är gravid. Eftersom hon förstod inte längre med sin pojkvän, separerade hon från honom utan att tala om honom där som hon väntar hans barn. Hon sade att de vill ändå inget underhåll från honom. Kan de göra det på det sättet eller

Kan ett barn försäkra också gratis fadern lagligt & comma; Om mamma är privatägt försäkrad & quest;

Är det möjligt att ta ett barn gratis försäkringar mot fadern om modern är privatägt försäkrad? Eftersom detta är exakt regleras? http://www.pkv-krankenkassen-vergleich.de/pdf/Wie_und_Wo_Kinder_versichern.pdf En tabell redogör i vilken konstellation

0
Views
0
Ccomments