B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-31

Ålder tillhandahållande PKV

Advertisement

Jag är med min biljett i den mest kraftfulla och tyvärr också den dyraste taxa min PHI. Därför har jag lekt med tanken att byta till en underliggande kollektiv. Jag var dock inte rekommenderas, eftersom jag gör mindre avsättningar ålder i en lägre taxa. Eftersom AR men inte en "privat" ekonomi åtgärd, men alla kommer med varje konto fördel som då ingen roll för mig om AR är inte så hög att jag en insättning? Eller annorlunda: kan ge mig mängden AR egentligen ingen roll om jag förändras för alltid (teoretiskt) i den lägre taxa och stanna där? Bidragen är frestande nämligen låg och fördelarna för mig fullt tillräcklig.

answers

Hej!

Din fråga är i princip helt korrekt.

Och vid byte från en dyr till en billigare taxa
se till att förde Arue för en oproportionerligt stor minskning av bidrag. Om du är säker på att en tillräcklig fördelar på lång sikt, kan du växla ner.

Vad gör Abrater (även om de inte har nödvändigtvis förstått), är följande:

Om en taxa ska beräknas billig, är frestelsen stor med försäkringsbolaget, de antaganden om kostnaden för åldrar (yrkesverksamma kallar detta profilen) låg, det är trevligt att vänta. Och det innebär att den åldrande bestämmelsen är alltför låg och måste nachfinanziert senare. När där tariffen är fallet, knappast bestämmas från utsidan.

Försiktighet alltid iakttas vid en taxa i förhållande till dess fördelar framstår som mycket låg.

lycka till

Barmer

... Här är en historisk tråd om åldrande reserver. Resten har verkligen Barmer förklaras.

http: //www.finanzfrage.net/frage/altersrueckstellung-pkv-mitnehmen-verstaendnisf ...

Related questions

Ålder tillhandahållande PKV take: Verständnisfrage

Hej. Jag är lite desperat. Jag är nu i dagarna informera i samband med ett eventuellt ändra min PKV vad det personligen med ålders resterna för mig att vara. Jag får två mycket olika påståenden: å ena sidan är det sagt, jag hade bättre att inte ändra

Ansparbeiträge för && num, 039 och halv; ålder på PKV - vad som står på AC & quest;

Tyvärr vet jag den exakta frasen, men jag hoppas att ni verteht vad jag menar. I PKV du betala över de ökade bidragen till ålder år betalar mindre måste detta Ansparbeiträge. Vad händer om du ändrar PHI? Är dessa tjänster sedan bort? Eller kommer öve

PKV förändring och ålders tillhandahållande och tid, och tid, och tid, ö

Om en i alliansen med privata sjukförsäkringar var (ditt eget fel, jag vet ...) cirka 12 år, och nu vill ändra, förlorar du så mycket på ålder bestämmelse? Eller är denna bestämmelse mer i försäkrings samhället alliansen - och i den nya försäkringen

Istället återbäring ålder tillhandahållande ökning & quest;

Hej! du faktiskt kan göra PHI att du inte får betalt en återbäring, men dessa flöden i ålders bestämmelsen? Om inte, varför inte? Det är just en ung ålder är det så ofta innebär att man måste göra anspråk på det, men om du inte ens förväntar sig en å

Dental försäkring utan ålders tillhandahållande - avkänning & quest;

Hej, jag har en tandvårdsförsäkringen i CSS. Nu skriver till mig att bidragen nästa år med ca 4 € stiga eftersom försäkringen inte ålder bestämmelse. Eftersom jag lagt fram ett lagförslag för 500 euro i år, de Bitrag ökar troligen också på grund av b

Sjukförsäkring utan ålders tillhandahållande & quest; Användbar eller inte & quest;

Vem kan berätta för mig om det finns någon mening med att välja en sjukförsäkring vars tariff innehåller ingen ålder bestämmelse? Skulle vara trevligt! Tack! Tja, är skillnaden att med priser som beräknas som en livförsäkring, är personliga bestämmel

Ålder tillhandahållande & quest;

Orolig för min säkerhet i ålderdomen är jag, jag undrar hur en bra pension ska se ut, verkligen en blandning. Jag har en bra 30 år innan bröstet, som blandar kan komma i fråga för mig? Med så lite information kan hjälpa dig illa sedan. Är du klar, så

Premiehöjningar i PKV ålder - vad kan man göra åt det & quest;

Är det sant att faran består i en förändring i PHI som att räkna med åldern med orimliga premiehöjningar senare? Kan du göra något åt ​​det, och i så fall vad? I en nödsituation, kan du ändra den ålder då PKV till en basnivå. Detta bör vara åtminston

Avgifter ökningar i PKVs & quest;

Hej Alla, Jag skulle vara intresserad om du har att vänta en kraftig ökning av bidrag på PKVs inom en snar framtid. Tydligen tillräckligt ränteintäkter på kapitalmarknaden i många privata sjukförsäkringsbolag inte längre för att täcka de aktuella avg

Vilka krav måste uppfylla om en av PKV tillbaka till GKV vill och tid;

Hej, jag är 52 år gammal och självständigt i 18 år och så länge även i privata sjukförsäkringar. Om jag skulle ge upp självständighet nu och skulle gå tillbaka i en Arbeitsverhälnis, skulle jag sedan tillbaka till SHI och jag skulle vara försäkrade e

0
Views
0
Ccomments