B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-07

Aktier som en långsiktig kapitalstruktur för & period, Z & period; finanskrisen och strävan;

Advertisement

Jag har lite pengar på "hög kant" och vill återskapa.
I allmänhet Jag har hört att erbjuda aktier samt långsiktig kapitalstruktur.
Hur ser det ut på den finansiella krisen?

answers

Om nu (redan) är rätt tid att komma igång, förmodligen ingen vet, men i allmänhet är en långsiktig investering i aktier sannolikt att förbli en god investering.

Överväga enda gånger utvecklingen av kurser i de senaste 100 åren!

Så i Aktein kan nu gå in med säkerhets bllig och göra goda utbyten längre inom de närmaste 10 åren.

Om du föredrar något säkert vill, skulle en fastighetsfond rekommenderas eftersom det sedan fastighetsvärden ligger bakom.

Långsiktigt jag antar att det är mer så att du kommer att göra med värdepapper, fonder, aktier, certifikat och allt det skräp ur dina pengar betydligt mindre än det är nu.

Vad sägs om istället pengar FÖRÖKNINGS grund med VALUE KVITTO?

http://www.mmnews.de/

Hej Horsti,

det är verkligen svårt att säga. Generellt erbjuder livslängd och en sund fördelning av aktier tillräcklig säkerhet för upp- och nedgångar av aktier balansera och främst till ficka även en vinst.
Hur men i en sådan "extremfall", eftersom den finansiella krisen är, jag kan inte säga tyvärr.

Related questions

Porsche vill flera kreditinstitut aktier i VW Köp & comma; ett bra beslut i finanskrisen och strävan;

Det är Porsche vill kreditera köpa fler aktier i VW, som är verkligen ett klokt beslut i den rådande finanskrisen? Ett klokt beslut, eftersom givande verksamhet för bankerna att finansiera affären. Ett lysande exempel på storhetsvansinne av Mr Wiedek

Pension för frilansare: omvandling av risker och period; Tillgångsklasser och strävan;

Jag är egenföretagare i flera år. Just nu frågar jag mig själv för en bra pension. Jag är drygt 40 och hade investerat i de senaste 5 åren huvudsakligen i aktier. Tyvärr har det inte gick bra genom finanskrisen unter'm linje. Jag förlorade även penga

lämpliga farmaceutiska aktier som en långsiktig investering och quest;

Hur tror du? Personligen tycker jag att branschen är för mycket att ha långsiktiga läkemedelsaktier i depån under tryck. Var ser du en möjlighet i detta fält för att skapa pengar, men rimligt? Pharma lagren är alltid en bra investering - medicin behö

Om Porsche aktier långsiktig investering en bra form av investeringar och strävan;

till spekulanter här: Lt. Handelsblatt att fördubblas under de närmaste 7 åren omsättningen werrden- min. 20 0000 bilar säljs per år. En investering i dessa aktier så ett bra tips om du har tid u. Pengar behöver inte? Jag brukar mot andra synpunkter

Allianz aktier i depå i ränteuppgången eller & period; Den ekonomiska återhämtningen en Glücksbringer & quest;

Tror du att Allianz andel i depån kan bli en skänk från ovan när stiger igen eller ekonomin i Europa återhämtar väntat här tjäna aktieägare sedan snyggt? Allianz är ett försäkringsbolag, som kommer att gynnas av stigande räntor. Från en allmän ekonom

ha Commerzbank aktier för 3 & comma, 03 € och period; Är jag i d period; Cape & period; & Erh period; Inomhus & quest;

hi, Jag köpte på tisdag Commerzbank aktier för 3,03 € på nätet. Enligt Visa transaktionen har slutförts. Eftersom jag inte har fått meddelande om de rättigheter, jag vet inte nu om jag redan har fått de nya aktierna automatiskt med teckningsrätter (t

Leoni aktie har stigit mycket kraftigt och period; Nu & quest;

Jag ser mig bara på aktier i Leoni. Det har verkligen utvecklats mycket starkt. Är beståndet fortfarande ett köp - efter smärre tillbakadragande? om, ange sedan försiktig eftersom Leonie är mycket fäst vid cykliska branscher och är därför i sig en cy

Optionsrätter till nyteckning av aktier i Heidelberger Druck kommersiellt och period; Hur handlas & quest;

Heidelberger Druck har aviserat en kapital och erbjuder sina aktieägare de nya aktierna till. Denna rätt är väl handlas. Hur kan jag som en försäljning eller hur? Jag tycker rättigheterna i min portfölj? där kan jag köpa en sådan rätt? Hur funktionie

Bank sålde mina aktier utan mig att informera och period; Är detta tillåtet & quest;

Vad kan jag göra om banken min lager just sålt (ca 2 år sedan), inte informera mig om det, och säger nu att aktierna är värdelösa? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Så återi

Skulder mot aktier med Conergy sannolikt & period; Förfarande och strävan;

Conergy är i en skuld-mot aktier. Således utländska givare kapitel ägare, så får det egna kapitalet. Hur fungerar det i detalj? Skulden är verkligen verkligen inte bokat in kapitalreserven, eftersom det är FK-givare skulle inte vara ägare, eller hur?

0
Views
0
Ccomments