B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-11

Ägaren kallar garanterar annat skrev han ingen hyresavtalet är det verkligen så vanligt & quest;

Advertisement

min flickvän är ekonomiskt inte så bra, men ett akut behov av ny lägenhet. Nu har de en, men hyran är en bankgaranti föräldrar, i händelse av att de ibland inte kan betala. Är det vanligt, jag vet bara garanti insättningar, som vill hyresvärden dessutom.

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du skriver redan: "min flickvän är ekonomiskt nciht så bra eftersom .."

Hon gjorde som ehrlciher man beskriver hyresvärden vad vill skydda.

Garantier kan vara ganska vanligt. Mina föräldrar var tvungen att gå i god för mig, eftersom jag haft tid på grund av min utbildning (17 år) för att flytta till en annan stad och det tar mig en lägenhet.

Vanligtvis ägare men är beredda att lämna möjligheten att garantera ett par år tillbaka.

viktigt:

Garantin kommer att registreras med föräldrarna i Schufa och sedan minskar när det gäller lånekapacitet !!!

Garanti är inte vanligt i hyran.
Emellertid kan hyresvärden har speciella
Skäl, om han vill ha en garanti.

Ägaren är mycket försiktig - Jag gjorde samma sak ...

Related questions

Är lördag en arbetsdag & quest; Ägaren kallar förseningsavgifter för fördröjd hyresintäkter & quest;

Först nu gör min hyresvärd, eftersom jag sade till hyran hänvisat slutet av förra månaden. Hyran går ut med mig genom stående order. Endast ägaren är med en annan bank. Hyran inte fått fram till juli 5 vid honom, så måndagen efter helgen. Han hävdar

Ägaren kallar tillbaka & comma godkänd minskning av hyran, kan han & quest;

hyran minskning godkändes på grund av läckande fönster i vinterträdgården. nu var hon 6 månader avslutas retroaktivt av hyresvärden. Han hänvisar till en franchise av fönsterföretaget, som har besökt vinter på sommaren från utsidan och nu redovisas s

Kan jag ställa in & quest början av hyresavtalet, Måste hålla hyresgästerna i åtanke & quest;

Har ett nytt badrum i lägenheten med skåp och förvaring. Dessutom en toalettpappershållare, krokar och handdukstork fäst med sug och lim teknik. Därför behöver anser jag inga fler hål i badrummet. På grund av detta, skulle jag peka på hyresgästen inn

5-årigt hyresavtal och exkl; Måste ägaren uthyrning i andra hand överens & comma; om jag vill flytta ut före & quest;

Jag har fått ett hyresavtal, som är satt till 5 år. Om jag vill nu flytta ut innan, har hyresvärden sedan att acceptera att jag hyr ut, så jag har ingen ekonomisk nackdel? Högsta domstolen har slagit fast att en uppsägning uteslutning av fem år hyres

Vem står helst i hyresavtalet & comma; en ensam eller makar & quest;

Ägaren bryr sig inte, men vad är egentligen bättre, ensam i hyresavtalet eller som ett gift par? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de En idealiskt finns det inte faktiskt. Båda ha

Ägare vill förnya den gamla hyresavtalet - bör engagera sig i det & quest;

Vår hyresavtal är redan mycket gammal. Därför sade hyresvärden, skulle han vilja göra en ny som även uppfyller de lagstadgade kraven. Är ofördelaktigt för mig? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu:

Oral uppsägning av hyresavtalet om huset av hyresgäster effektivt & quest;

En äldre bekanta drog i pension och Pflegeheitm. Hon har redan sagt ägaren för ett år sedan, precis när hon tar av och att de då hennes lägenhet meddelar vad det har nog inte hört något. För nu, kallar han för ytterligare hyra och ändå sådana 3 månad

Hur är hyresavtalet att göra på en Urbanisering & quest;

Hur fungerar det med hyresavtalet på WG. Är detta på alla rumskamrater eller bara på ena sidan och de konsekvenser det kan få om det läser bara en bosatt? Vi har tips och erfarenheter på detta område? Tack! Snabbare och billigare att rådet arrende. K

Tak: gamla frigolit plattor från & comma; inget annat och exkl; Måste jag som hyresgäst gör taket re & quest;

Jag vill flytta till en lägenhet där på taket frigolit plattor var innan. Dessa har tagits bort, men ingenting annat. Måste jag som en hyresgäst för att göra tak en ny eller det är sak hyresvärden? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent,

Två personer underteckna hyresavtalet & comma; kan en ensam avsluta & quest;

En bekant hade undertecknat med sin flickvän ett hyresavtal för en lägenhet. Nu vän har bara skriftlig uppsägning och även utvidgas. Men min vän vill också fortsätta att leva i lägenheten. Den ensidiga uppsägning uttalas alls effektiv och måste göra

0
Views
0
Ccomments