B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2015-01-31

Ädelmetaller som guld och silver - säker investering & quest;

Advertisement

Hur ditt guld och silver på grund av säkerhetsskäl sett? En säker investering?

answers

Vad är din definition av "säker"?

En säker investering måste enligt min uppfattning har tre egenskaper:

  • Det måste säkerställas vid behov täckning uppnås skatter som skall betalas tillbaka, att investeringen har inflation och skatter justerat åtminstone ett noll som en följd av detta plus åtminstone en efterföljande försäljning av inflationskompensation inköpspriset. Och.
  • Det får inte finnas någon risk för ruin, investeringen helt inställd på en specifik händelse. Det är då aktier och obligationer är inte fallet för ädelmetaller helt.
  • Det måste vara utbytbara, det vill säga helst säljbarhet måste ges. Detta är i fastigheter, guldtackor eller konstföremål inte så, men förmodligen i värdepapper i vissa sammanhang.

Ädelmetaller genererar inte något intresse, det vill säga hålltiden endast driftskostnader är säker. Den uppnåbara förstärkningen är spekulativ. Det finns ingen garanti att om du i ädelmetaller en mängd X investera i dag att dessa intäkter kommer att nås igen i Y månader / år. Om dagens guldpriset är på 1300 USD / uns, kan han stå ett år på 2000 USD eller 800 dollar.

Naturligtvis, endast en begränsad mängd av ädelmetaller på denna planet ännu. Du bör dock komma ihåg att stor del av industriellt relevanta ädelmetaller utvinns idag från återvinning. Den Neuförderung har därmed blivit mindre kritisk. Den kännetecknas i något av de ädelmetaller brist från.

Naturligtvis är guld en allmänt accepterade medel från den begränsade tillgången och att simma mot monetära värden om inflation, för att kompensera för detta. Men det är teorin, som gäller endast spekulationer fria grundläggande priset på guld. Produktionskostnaderna för guld finns i vissa gruvor mer än 800 USD / Oz, eftersom fortfarande värt priser över USD 1000 / Oz. Spekulationer fria priset är kanske på 500-600 USD / Oz eller optimistisk på kanske 800 USD / oz produktionskostnaderna. Eftersom den spekulativa andelen ädelmetaller är ganska flyktig, eftersom det beror på stämningen på marknaden och villkoren för sådana spekulationer (t.ex. marginalkraven) från, måste du vara försiktig när du investerar i en period av hög spekulation faktor. Ädelmetaller är den bästa platsen om ingen är intresserad av det :-)

Så varför du inte har köpt i 2005, då guldpriset bröt 500 USD märke? Varför inte, då guldpriset var väl 600 USD 2007 och det blev klart en global kris? Och varför inte 2009, när $ 1000 märket har åsidosatts? Varför nu?

Guld kommer att bli någon gång på 3000 USD / Oz. Då USD, dock inte längre ha samma mängd köpkraft som USD idag. Euron kommer sannolikt att sedan ytterligare uppblåsta naturligt. Om jag någonsin kommer att uppleva också kan ingen säga.

Men jag är ganska säker på att lagren kommer att köra bra med goda företagsvinster. De är i god diversifiering i det historiska centrala beroende på region och distribution glädje ca 3-4% per år enbart leverera utdelning. Även val av obligationer kommer att ge intäkter i detta område med hanterbar risk. Fastighetsfonder och REITs erbjuder även inkomster i det avseendet. Denna inflation kan slå långsiktigt hållbar. Efter skatt. Och kursvinster ännu inte beaktats.

Därför: enligt min uppfattning, är ädelmetaller inga säkra placeringar. Dessa är mycket spekulativa investeringar som inte är nödvändiga i ofarliga portföljer. Guld och silver är för själen, inte för depån :-)

Är du säker? Ja, absolut!

Om du köper nu 10 kg guld och se aufbewahrst, du kommer med absolut säkerhet i 20 år fortfarande har 10 kg guld.

Har ni gånger prisutvecklingen i det förflutna 40år guld, och sedan se om det var "säker", eller en möjlighet att tjäna en hel del, men också förlora pengar.

Guld och silver är både industriråvaror, liksom föremål för spekulation.

På Silver Gebr. Hunt i Texas gick i konkurs för några år sedan.

Samt beror mycket på vad du bevilja göra.
För kortsiktig spekulation är inte värt, eftersom det finns en market maker, som privata investerare sopa bort helt enkelt.

På lång sikt verkar det förmodligen någon besviken och bör fortsätta att alltid goda möjligheter till en priskorrigering.

enligt min definition av säkerhet inkluderar guld och silver inte. Det visar mig bara priset utvecklingen av de två metallerna. Upp-och nedgångar jag tycker är inte säker.

Del 1 av 2

De ädelmetall investeringar i guld och silver (999,9 / 1000) är säkra för flera tusen år och kommer att förbli så.

exempel:
Vid tidpunkten för det romerska riket kosta en bra dräkt ett uns guld.
Idag betalar du också bara ett uns av guld för en kostym från skräddaren.

Du kan se att inget utgångsvärdet på guld är närvarande.

Även "Voltaire" redan sagt, självständighet och frihet med ädelmetaller.
Guld och silver - ett pålitligt skydd för över 5000 år sedan
"Allt papper pengar tillbaka i slutet oundvikligen till sin sanna egenvärde: NOLL"

Därför: silver för optimisterna, guld för pessimisterna

Silvermynt från 1 jan 2014 dyrare:

Som en del av EU-harmonisering befintliga skatteprivilegier för silvermynt på 1 januari 2014 inte längre gäller.
Den nuvarande momssatsen på 7% höjs till 19%.

När någon uttrycker en säker investering, tillhör sedan till guld och silver, som en fysisk ädelmetall (999,9 / 1000, att göra det.

Hädanefter måste den sjuka europeiska och världsekonomin innebär.

Vad kan vi förvänta oss?

** Nedgången av euron kollaps av det europeiska finanssystemet

Ännu en konspirationsteori? **

Det kommer inte vara så att euron kollapsar eller ens hela det europeiska finanssystemet. Detta hävda våra politiker varje dag. besluta alltid på nya räddningsåtgärder, som kulminerade i det faktum att skulden ökar stadigt och den ekonomiska bördan för Tyskland alltid högre.

Skulle du vara av den uppfattningen att detta är en konspirationsteori, så du bör sluta läsa här.

För då du intresserad absolut inte en "egen krisberedskap."

Vad menar vi i första hand inom ramen för krisförebyggande?

  1. Sedlar och andra papper löften utbyts i fysisk silver och / eller guld, men i silvermynt och små barer (Kinebarren) att byta så behöver också kan.
    (Se "löften på papper" täckt livförsäkring, kontrakt besparingar, fast löptid, sparkonton, aktier, fonder, obligationer, investeringar, etc.)
  2. förvärva långsiktig mat med en hållbarhet på 15 år och mer. Då är du angav när livsmedelsbutiker och stormarknader inte längre levereras.

Att minskningen av euron är överhängande på grund av kollapsen av den europeiska finansiella systemet, har EU: s regeringar länge varit klar. Den exakta tidpunkten, det vill säga när och hur kommer medborgare men kvar i mörkret. Det kommer "över natten" och ingen har möjlighet att rädda sina besparingar.

De flesta människor i Tyskland, som - som ni - fortfarande går bra, har ingen aning om att det kommer att vara med denna rikedom natten över.
99,8% av alla tyskar svajar i den förrädiska hoppas att det kunde hända dem någonting, även om resten av Europa går i konkurs.

Utan att hänvisa till andra länder inom EU oavsett, den tyska ekonomin (från 2008) utökas ytterligare sin ledande roll i krisen.

Därför är Tyskland nu den stora kött potten, som måste vara tom. Du kan vara säker på att de hungriga och giriga munnar har åtkomst för att rädda euron (utan alternativ) och rekapitalisera bankerna i Europa en gång på bekostnad av oss alla.

Vilket land EU kan därför betala sin skuld gjort hittills?

Enbart i Tyskland, skulderna är officiellt på (endast) 2,2 biljoner euro. Det finns dock risker för lån i euro till Grekland och andra EU-länder, garantier för den europeiska finansiella stabiliserings, ESM och IMF räddningsaktion, ECB: s skuld inköp och Target 2 skulder. Detta innebär totalt en extra börda för Tyskland med 2,5 till 3 biljoner euro.

I denna summa ca 5000 miljarder skuld och ansvarsrisker för Tyskland kraven från våra medborgare på pensioner och förmåner inte beaktas!

Eftersom tyskarna är ungefär 4 5 miljarder euro till den höga kanten, ca 75% av dessa tillgångar ska återvinnas för att betala av denna enorma skuldbörda.

Dessutom en annan Abschröpfmöglichkeiten sådan. B. 1948 hotar tvångs inteckningar i fastigheter. Vid 2011 års folkräkning och fast egendom måste specificeras. Varför?
För närvarande är de fastigheter i Tyskland cirka 9 miljarder euro. Då man ser särskilt intressant i Bryssel.

Nästa del 2

Del 2 av 2

Sammantaget kommer faran närmare att Bryssel kommer att genomföra en gigantisk raid, rikedom och egendom tyskarna, som arbetat hårt av detta i årtionden, faller offer.

Den verkliga situationen i Europa och i vårt land är dold oss. Våra politiker har blivit mästare i döljande.

Medierna informerar oss bara om vad som släpps ut eller önskas av regeringen. TV och tidningar har redan anpassats till i sin täckning.
Befolkningen ljög om den verkliga situationen. Därför finns det knappast en siffra eller statistik, var inte på redan roteras före publicering.

Om en majoritet av tyskarna faktiskt vet vad som händer när den största av alla finansiella bubblor spricker och att sammanbrottet Europa är nära förestående, då ett upplopp skulle bryta ut mot hela den politiska eliten skikt.

Så som saknas är den berömda gnista.

Sedan ser vi en fortsättning av Lehman kollaps 2008 i EU, men multiplicerat hundrafalt.
Eftersom inte bara bryta banker i Frankrike, Italien, Portugal, Spanien, etc. tillsammans, men också våra egna banker i Tyskland.

För dig innebär detta:

 Du kan inte ange ditt bankkontor i veckor
 På ATM får du mer pengar
 ditt betalkort kommer att accepteras på någon plats på jorden mer
 letar desperat efter sätt att köpa din nödvändiga livsmedel

 Stormarknaderna är tomma och kommer inte längre att levereras i veckor eller månader

 Den svarta marknaden blomstrar och starta swaptransaktioner, som på 40-talet och 50-talet

Har du men tiden drivs beredskap och gjort avsättningar med långsiktig överlevnadsutrustning och med guld och silver, så att du kan vänta i lugn och även utföra även byteshandel.
Det skulle vara trevligt om du sedan i ca 5 guld uns eller cirka 400 silvermynt (z. B. Maple Leaf var en oz) kan förvärva fastigheter för billigt pris.

Som sagt, det som saknas är den berömda gnistan tills den finansiella bubblan spricker. Det faktum att denna bubbla spricker, är det klart. Vi vet bara inte exakt när. Detta kan i morgon vara i en månad eller ett år.

Det kommer inte att informera oss i förväg och varna oss; särskilt inte våra politiker har vi valt som våra förtroendevalda. Vår stat skulle verkligen bara det bästa, våra pengar.
Om vi ​​skulle varnas, skulle vi ha tillräckligt med tid för att samla in pengarna på banken och att vidta försiktighetsåtgärder. Detta är exakt vad som ska förebyggas.

Men allt som du inte längre behöver bry sig om du har fungerat krisberedskap och levereras med tillräcklig långsiktig överlevnadsutrustning och guld och / eller silver mynt.

Den finansiella kraschen kommer då att upptäcka att din förplanering och beredskapsplanering för dig, din familj och dina barn var värt.

Reklam godkändes av Support

Beror på vilken typ av säkerhet som du menar.

Säkerhet mot fallande priser - inte på något sätt, det finns några stora svängningar.
Säkerhet mot totalförlust - relativt säkra

Men där ingen ränta, ingen utdelning och har kostnader för lagring.

Bra inkorporering av långsiktiga investeringar, men absolut inte för alla.

Naturligtvis. 1 kg guld förblir alltid en kg guld. Det är stabilt och inte förlorar sin lyskraft och inte på vikt .. Dessutom kan du låta det bli klar som smycken. Med mynt kan du inte. Vem har för mycket pengar som kan sättas hemma i Virtiene.

Guld och silver - en säker investering

För säljaren: Ja. För köparen till slut ser annorlunda ut.

Dark Age of guld och silver?

http://goo.gl/yo90Uu

liknande fråga om suchfunktion hittades-svaren bör kunna hjälpa dig:
http: //www.finanzfrage.net/frage/denkt-ihr-silber-ist-riskanter-zur-geldanlage-a ...

Related questions

Varför är ädelmetaller som guld och silver värt stabil & quest;

Varför människor flyr i kristider i ädla metaller och varför priset förblir stabil? Finns det en anledning? Ädelmetaller är bland de mest stabila och krissäkra investeringar. Worldwide begränsad ädelmetallfyndigheter och en ökad efterfrågan inom till

det lönar sig på guld och silver också kontrollera & quest;

Guld och silver kasta ja inget intresse från, men du kan så ja ändå göra vinster. Är dessa kursvinster även inkomst av kapital, att jag har det också måste betala skatt 25%? Nej, de är föremål för vanlig inkomstskatt, om budet och försäljningstransak

Varför är ädelmetaller som guld eller silver så skickligt stabil & quest;

Med vad är relaterad att denna ädla metaller är stabila i värde? Är det ändliga av varorna? Eller har det något att göra med "bild"? Eller är det helt enkelt tillgång och efterfrågan, vilket håller priset som stabilt? Ädelmetaller är bland de me

Kan platina som en investering miti andra ädelmetaller som silver och guld för att hålla upp & quest;

Kan hålla platina som en investering miti andra ädelmetaller som guld och silver? Guld har sedan 2000 inte bara avsevärt bättre utvecklade (över 800%) än platina, men framför allt hålla sig borta från vinsten mer vänster, eftersom guld är moms och kä

Investera i guld & comma; vad som rekommenderas & quest;

Hej, Jag skulle vilja att investera i guld. Eller är det redan för sent? Om inte, har jag hört att det finns tre typer av investeringar: ädelmetaller köpa, mynt eller värdepapper. Vad skulle du råda mig? Eftersom Fru Merkel i går på TV var jag vet at

Krisförebyggande: Vilka valutor förutom guld och silver & quest;

Hej Alla, även om det egentligen inte ser ut som att en dag något dåligt händer, jag arbetar nu under en tid med frågan om att förebygga kriser. Här kom jag på jakt efter uttalanden, ädelmetaller såsom guld och silver som "kris-bevis valuta" utg

eller gå guld och silver bättre till banken och det investera pengarna & quest;

Det finns olika åsikter i fråga om säkerhet: Preliminärt här en intervju i Handelsblatt: http: //www.handelsblatt.com/finanzen/anlagestrategie/hummler-im-interview-anlege ... Frågan uppstår: Den som tänker som jag att det kommer att bli en systemkras

Om vi ​​gör något fel och komma; när LPAR i guld och silver och, ädelmetaller och rpar; inte investerat är & quest;

På något sätt är jag mycket osäkert om en sådan investering ger verkligen vad. Vad jag göra med den? Det är verkligen värt men bara om det blir en körning på ädelmetaller och jag kan inte se. Är inte det nog, om du investerar som fastighetsvärdet i s

var och hur jag investera i guld och silver & quest;

och är lika säker som en investering? lg. regina Man kan satsa på många sätt i guld och silver. Först, naturligtvis, i form av fysiskt guld och silver, så genom barer, mynt, smycken, etc. Och sedan finns det också möjlighet att investera i guld och s

Är det värt Förutom guld i silver investera & quest;

Är det värt än guld också en investering i silver för att göra eller inte är en ädelmetall som är värd som en investering? Det är en ädelmetall, som används inom industrin. Men det är mycket spekulativt. Dessutom är det inte momsfri som guld. Så du h