B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-08-01

820 EU pension & comma; Det finns bidrag - grundtrygghet - hyresbidrag & quest;

Advertisement

Hej!

Jag tänker EU pension på 820,00 euro och har fått mycket mer underhåll av min främmande man.
Från 01:01 kan han nu stanna mer underhåll mig.

Jag har en lägenhet om 70 kvadratmeter - kostar 500,00 Euro varm.

Vad är det för mig i bidrag?
Kan jag stanna i den här lägenheten?

Tack för ett snabbt svar.

petra

answers

Du kan definitivt gälla när bostadsbidrag - det finns olika bostadsbidrag kalkylator på Internet helt enkelt googling gånger därefter ...

Related questions

I 40 & percnt; eu pension & comma; är mitt bidrag till min grundläggande försäkring & quest; hörde 167 EUR

presenterar här frågan igen som i min titel beskriver: Jag har 40% eu pension, är jag att bevilja min grundläggande försäkring? hörde 167 euro varje månad Hello tho1957, där - jag vet inte 40% EU pension, det finns bara delinvalidpension och hela EM-

Pension & comma; om pengar varje månad om & quest;

Jag har varje månad om 1000 euro kvar för att ge för ålder på + 12.000 kontanter. De viktigaste sakerna köps. Under de kommande åren, jag inte gå ut ur stora inköp. På en fastighet jag inte sprang - kanske i 5 eller 10 år. Växter har jag inte, med un

Partiell pension: vad ska jag leta efter Riester Pension & comma; så jag får oavkortad ersättning & quest;

Hej! Jag har en fråga för Riesterrente och partiell pension. Kan någon berätta för mig hur mycket jag måste betala varje år, så jag kan gå in delpension och fortfarande full statliga bidrag får mig? Tack! Även i delpension tillämpar normala kontroll:

Om ett krav på grundläggande säkerhet och komma; om bara 400 € pension & comma; men en liten ETW tillgängliga & quest;

Igår var jag med en vän i konversation. Hon stöder sin mamma en månad sedan detta gäller endast 400 € pension. Hon bor i en liten lägenhet med 2 rum. Har mamman kan ha rätt till grundtrygghet. Office Holt pengarna ändå av dotter när hon tjänade mer ä

Pensionsbeloppet för självständighet ca 300 Euro & comma; hur högt bidrag till KVdR & quest;

Hej! Jag har en fråga: När en pension (för självständighet) av cirka 300 euro per månad ... vad är det om den betalas bidraget i pensionär sjukförsäkring (KVdR)? Om det belopp som beräknas som en procentsats, eller det finns en minimiavgift, måste du

I min Riesterrente Jag gjorde bara pension & comma; Kan jag ändra på funktionshinder & quest;

Jag har en Riesterrente och har sedan bara ålderspension säkrade kan jag ändra fall av överhängande funktionshinder ännu? Det skulle vara trevligt om jag fick pensionen Riester för sjukpension från den lagstadgade pensionen. Eller jag dit i slutet et

Hur det påverkar pension & comma; när man arbetar frivilligt längre & quest;

Kan man öka sin pension så när man arbetar frivilligt längre? Eller ändrar bara att du helt enkelt senare avser pension och ännu längre har sin normala lön? Ja, arbeta längre och sätta i GRV förbättrar pensionen mycket stark: Eftersom pensionen per m

Jag separerade från min make & comma; Jag får bidrag från platsen & quest; & quest; & quest; & quest;

Hej! mötte separat mig några av min man och jag bor sedan år med min 7 dotter med mina föräldrar, som inte kan gå vidare i livet. vill leta efter ett hus, men jag vet inte hur man ska betala det ensam, gå endast till 400 euro i månaden för arbete, sk

Vad som är viktigt att notera och komma; när du når den anställde pension & comma; kommer att fortsätta att använda & quest;

Är det möjligt att om grundsätzlich- anställda och företag vill behålla, som sedan tillämpas på arbetsrätten inte iakttas? Det handlar om en av mina bästa medarbetarna, det är 63, har redan uppfyllt sina krav för pensionering. Ra kan inte tillämpa oc

Vad händer med min pension & comma; Om arbetsgivaren filer för konkurs & quest;

Jag har ett akut problem - vår arbetsgivare har indikerat att han närmar sig konkurs. Vad händer när ett företag går i konkurs och det finns tjänstepensioner överenskomna. Är det föreskrivs försäkring? Det finns antingen en återpolicy som innebär att