B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-01

5 Diamnten & comma; värt häfte & perioden; & Verk period; alltså fördömer & period, Fa & period, för mina pengar bort och komma, jag få ersättning-Hur & quest;

Advertisement

År 1998 köpte jag 5 diamanter. När jag insåg att jag var lurad, jag återvände den. Säljaren var volatil och greps, dömdes till fängelse om 8 J. Diamanten jag fått från åklagaren munkar Gladbach 2 år senare. Han har min advokat Eien brev gesand genom att vilja göra efter uppsägning Siener skadan bra. Hittills har det inte hänt. Vad ska jag göra?
[email protected]

answers

Tänk dig, hur hög var din skada, sedan ta ta brevet och gå med den till den verkställande domstolen. Där du ansöker om betalningsföreläggande.

Om du är en snäll person, du skriver innan du ansöker om domstolsbeslutet "bad guy" och fråga hur han föreställer sig skadestånd.

Prata med en advokat om det.

Related questions

Kontraktion m & period; & Grundsich period; upprätthålla Mor & comma; Hyressubventionen f perioden, d & period; GEMENSAM & period, mer benägna att fortsätta att betalas & quest;

Min mamma bor ensam 230km ifrån mig, men är i hans 70-talet och kommer inte ensam så bra affär. Skulle hon ta mig till u. A. Curr. Rent gr. Kan jag då hennes två rum "hyra ut" och sedan deras Grundsi fortsätta att betalas eller min lön dras i. E

Dotter dog & comma; endast mamma bor & comma; Testament z perioden, G & period; TREDJE Vad är den obligatoriska andelen

Min syster gick bort. lt. testamentet ärver en stödorganisation. min mamma har gjort sin obligatoriska andel av 50% geltent. Min far dog innan min syster. Nu mig en del av denna ZIP advokat med: i händelse av att fadern inte längre lever för närvaran

ta kommandot över Uncle Postbank Visa Prepaid Card & quest; För nyårsafton & comma; aldrig haft kreditkort och period;

Skulle du rekommendera kort för nyårsafton av Postbank Visa kontantkort? Min farbror går till USA, men han hade aldrig ett kreditkort, kommer bara för semester, en, han är en vanlig kund av Postbank, det kommer att förbli så. Och i Amerika du betala

Resekostnader 0 & comma, 90Cent o & perioden, K & period; & quest;

Ett företag har bett oss 0,90Cent / km resekostnader. I en tidigare telefonsamtal, har bolaget inte nämns något om resekostnader vid en körning. Stämmer det att vi måste betala kostnaden? Är 0,90Cent inte en förfärlig massa? Vilken typ av jobb? Vad d

Grön fond z perioden, B & period; "& Semi, klimatförändringar" och halv; rekommenderar Union Investment för en student & quest - genom Volksbank;

Hej en trevlig bra dag, Jag är en absolut Finanzlaie och hoppas att ingen går i taket när du läser mitt inlägg. Jag vill veta vad du tycker om den gröna fond av Union Investment. Jag har länge Volksbank kund, tänker investera mina pengar på denna ban

Min vän får snart Hartz 4 & comma; Jag tjänar € 1800 och period; Vad ska jag göra för att inte betala för dem & quest;

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Hon bor med mig redan för 6 år, men för tjänsten bara så bra flickvän, Jag har läst att jag uppbåda betala för dem och därmed de skulle d

Vad man ska göra och komma; Om en delägare i ett bostadsområde gemenskap av ägare och LPAR, gå och rpar; z period, B & period; inget hus pengar betalats eller när akuta renoveringar korsa representerar & quest;

Finns det då lämpliga åtgärder som kan initiera en väg? Är också i extrema fall, en förlust av egendom möjligt? En försiktig fastighetsförvaltning kommer först försöka prata med de drabbade ägarna. Kanske är kortsiktiga ekonomiska svårigheter, som in

kommer att verka i februari & comma; kan jag fortfarande göra en sjuk försäkring dags ersättning från 01 & perioden; 02 & period, låsbar

I februari kommer jag arbeta i baren. Kan jag fortfarande från 01:02. en Krankentagegeld- och sjukhus försäkring nu? Försäkringen kräver endast en bekräftelse på att OP har gått bra och det blir inga sekundära förfaranden. Uttalanden förmodligen. Med

Har period 2012 Möbler för Arb &, köpte -zimmer & comma; Nya och perioden 2013; När & LPAR; år & rpar; kan jag ARB & period, -zimmer abs och period; & quest;

Jag har köpt en lägenhet i november 2010, som renoverades under en längre period. I juli 2012 köpte jag möbler för kontoret. För professionella skäl, jag i slutändan bara flyttade i januari 2013 lägenheten. Utrustningen jag har skrivit på linje 46 an

Vilken del är S & perioden; g & period; Likviditet premium & comma; när man säljer fastighetsfonder och strävan;

Vilken del är det så kallade likviditetspremie vid försäljning av fastighetsfonder på aktiemarknaden? Förmodligen du menar den del av likviditetspremie på den totala skillnaden i marknadspriset till NAV (= Substansvärde / NAV). I grund och botten är

0
Views
0
Ccomments