B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-29

400 Euro Jobb & plus; strävan mot faktura arbete &;

Advertisement

Hej alla,
Efter att ha läst en hel del här är jag inte riktigt blivit smartare.

Min situation:
Abi avslutade Zivi klar tid att studera nog!
Den här månaden har jag arbetat på redovisning med en bekant, att jag skulle skriva honom en räkning (timtaxa 10 €).
Jag har också ett åtagande för en 400- € jobb (400 € baserad).
Jetz Jag funderar på om jag skulle acceptera 400 € jobb, eftersom jag har tillräckligt med tid att arbeta och zuverdienen mer.

Mina frågor:
Kan konto och samtidigt på 400-eurobaserat arbete?
Om inte vad som behöver arbete, typ eller jag gör det, är det lagligt?
Är det för arbetsgivaren mer lönsamt att anpassa sig till det konto som i 400-euro basis?

Vad ska jag tror du? Jag kan inte hitta full / deltidsjobb. 400-euro-jobb är en dime ett dussin.
Att du inte kan göra € 400 jobb, jag redan förstått. (Kan redan, men arbetet Ge inte spelar med!)

Tack för ert stöd
Felix

answers

kan kan vara det, men den viktigaste frågan är - hur hade du sjukförsäkring?

Related questions

Flickvän har 400-euro jobb och komma; mer går på AG inte & komma; på två period; Nebenjob & comma; som ister med social & quest;

God vän till mig har en 400-euro jobb, tyvärr, de kan inte arbeta med sin arbetsgivare, som nu skulle vara 2. Utöver jobb - hur skulle det gå med social trygghet? Värt Din flickvän i deltidsjobb, 400 Euro också fullt? Då var bara en 400-euro jobb, de

Arbetsgivare från 400-euro jobb skulle också skattekort & comma; hur mycket skatt ska betalas och strävan;

Den nya arbetsgivaren på 400 euro jobb bad om min skattekort - hur mycket skatt måste jag betala? Den normala styrkortet jag har chefen, där jag tjänar 420 euro. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www

400-euro jobb - det kan också lagra föräldrapenning anspråk & comma; i så fall i vilken mängd och strävan;

min flickvän hade utnyttjats bara 400 Euro jobb och får nu en månad sin baby. Vad deras föräldrar pengar avbryts eller har i den typ av arbete inte anspråk på att föräldrapenning? Hon är singel. Din vän är redan fått föräldrapenning, men så att säga

kan min dotter bredvid skolan en 400 Euro jobb har & quest Or, räkningen och strävan mig;

Hej, min dotter 17 år gammal och fortfarande går de närmaste två åren till Schule.Sie men vill tjäna något till det och en 400 Euro jobb machen.Wird mig dras från min Hartz 4 eller på något sätt beräkna ??? Om du behöver gemenskap eftersom, som dras.

MiniJobber drivs på en daglig basis i ölträdgården & comma; i min 400 euro jobb - hur är social och strävan;

Min nya MiniJobber - lämnade mig med en 400-euro jobb - serveras ett par dagar (på sommaren) i öl trädgård - som vi gör med social trygghet? Kan vi göra båda tillsammans? Vi vill göra allt juridiskt korrekt. På samma arbetsgivare inte kan utöva olika

Arbete student assistent && semi; 400 Euro Jobb & quest;

Hej! Jag arbetar för närvarande som elevassistent, har hela tiden också arbetat 15-20 timmar / vecka, men arbetsbördan har nu helt minskat (8-10 timmar / vecka) och så jag tittade för ett annat jobb. Nu har jag ett jobberbjudande för en 400 Euro jobb

Vill du 400 euro jobb tar & comma; Om du måste köra 25 km och komma; 2 timmar per dag och tid; Arbete & quest; Överdriven resekostnader & quest;

Behöver råd, jag kunde få en 400-euro jobb, men behöver är 25 km bort, skulle det fortfarande 2 timmar om dagen för arbetet. Vad tror du - är överdrivna resekostnader för jobbet? Vad ska jag göra? Bin hemmafru och söker bara vilket sätt. Hej Soraia o

Kan vi lösa de ökade bidragen i 400-euro jobb som särskilda kostnader med skatter och strävan;

Min fru betalade förra året av en 400-euro jobb öka pensionsavgifter. Kan vi tillämpa detta i skatt som särskilda kostnader? Såvitt jag vet att det är skatten bildar en rubrik för frivilliga pensionsavgifter, eftersom du kan öka bidragen rymmer säker

Min fru har nu 400 euro jobb fann & comma; vad kostar det för ökningen av pensionsavgifter och strävan;

Min fru har funnit en 400-euro jobb, men hon tjänar bara 200 euro. Kan vi här någon berätta för mig hur mycket denna ökning av pensionsavgifter skulle kosta henne? Om din fru en "normal" 400-euro jobb har (så ingen hushåll sida jobb som barnomso

Har AG en 400-euro jobb kommer att informeras om de för studier och strävan;

Om du redan har en 400-euro jobb har, måste du informera AG när det blir ner för att studera? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Även om det är en deltidsjobb, är du alltid på den sä