B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-02

400 Euro Jobb & plus; ringa omfattning

Advertisement

Hej!

Jag har för närvarande en 400 Euro jobb och vill dessutom införa en låg add jobb under helgdagar för 4 veckor. Eftersom jag gränsen på 60 dagar inte överskrider den mindre omfattning, vilket bör vara några problem eller hur? Men egentligen

answers

Se till att ditt jobb är kodad i terminen paus som korttidsanställning, inte så ringa omfattning.

En ringa omfattning är inte begränsad i tid - till skillnad från en kortsiktig sysselsättning. Detta är begränsat till max. 50 dagar eller 2 månader begränsade - så typisk för säsongsarbete eller feriearbete.
Nuvarande anställning är undantagen från socialförsäkrings och inkomstskatt fäste så länge du ett
Inte mer än cirka 860, - € förtjänar också befriade från inkomstskatt.

http://www.dgb-jugend.de/studium/jobben/jobarten/werkstudenten

Related questions

Skatt och social 400 Euro Jobb & LPAR, ringa omfattning och rpar; & quest;

Hej! en elev har en € 400 jobb, så går en marginell anställning efter. Arbetsgivaren gör den anställde möjligt att han ofta måste arbeta annorlunda per månad eftersom det bara totalt standard är inte att få mer än 4800 euro / år till honom. Eftersom

400 Euro jobb i ett annat yrke och komma; quest vid generellem anställningsförbud &; & quest; & quest;

Hej! Jag arbetar som pedagog i skift i en ungdomsvälfärdsinstitution !! Eftersom jag är gravid, jag fick från min läkare en allmän förbjuden !! Detta är dock lidande bara på grund av skiftarbete och arbetar med ungdomar från psykiska störningar. En a

Skall en schablon beskattade 400 euro jobb i deklarationen ren & quest; Skatter ändå redan betalats & period;

Behöver jag skriva i en klumpsumma beskattas av arbetsgivaren 400 euro jobb i min deklaration? Skatter betalades men redan om chefen. Ser fram emot att förklaringen om dig. Du är inte beskattas på en $ 00-euro jobb, betalar endast arbetsgivaren en pl

Om 400 Euro jobb och efterföljande betalning vid självdeklaration

Hej Alla, Jag har arbetat sedan november 2011 som en församling sekreterare i statsförvaltningen. Det hela är en mini-jobb, jag tjänar cirka 340 euro i månaden. Net kvar mig runt € 290 kvar. Jag var tvungen att ge ett skattekort på min arbetsgivare,

400 Euro Jobb & plus; korttidsanställningar med schablon inkomstskatt

Jag fick erbjuds en 400 Euro jobb och nu av en annan arbetsgivare ringa omfattning med schablonbelopp inkomstskatt. Kan jag kombinera? är i slutet av den totala inkomsten, det vill säga 400 + ringa omfattning beskattas eller förbli 400 Euro gratis? 4

Två 400 Euro jobb - Skattelättnad

Hej! Jag har alltid arbetat på 400 Euro bas under mina studier. Nu är jag klar och undersöktes genom att studera ett och samma ställe. Eftersom jag inte vill registrera sig som arbetslös vill jag så länge som överbrygga mitt uppehälle med sidojobb ti

Självdeklaration på 400 euro Jobb & sol; Små Commercial & quest; & exkl;

Hej Alla, Jag sitter vid tidpunkten för problemet, att redigera min deklaration för 2011 och nachzureichen. Jag är en student, och arbeta för ett år till € 400-baserad på mina små företag. Vilka former behövs för mitt fall? Vad jag måste övervägas i

Betala skatt quest trots 400 euro jobb &;

Jag arbetar för nästan två månader i en 400-euro jobb (mindre Beschöftigung). Jag har just fått min fakturering och har dragits mig nästan 13,5% skatt, även om jag fick i € 400 .. Och i mitt kontrakt ingenting ens nämnt av betal eftersom jag hade den

Vad semesterdagar du har 400 euro jobb & quest;

I vilken nivå av semester du har som en 400 Euro Jobber? Jag är inte helt säker på var mina rättigheter är och har en känsla av min chef är inte informerad, så att den har personalen ledighet på 400 Euro bas endast en gång inte schemalagts. Snabbare

Farmer och 400-euro jobb - det faller från Agricultural & perioden; Krankenkasse ut & quest; Privat sjukförsäkring & quest;

Farmer och en 400-euro jobb, min fru fälldes sedan ut ur jordbruks. Sjukförsäkringen? Har de då äger sjukförsäkring? I en 400-euro jobb svepande hälsa och välbefinnande fördelar gezaht av arbetsgivaren endast på gruvarbetare, en är alltså inte ha sju

0
Views
0
Ccomments