B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-06

400 Euro jobb i ett annat yrke och komma; quest vid generellem anställningsförbud &; & quest; & quest;

Advertisement

Hej!

Jag arbetar som pedagog i skift i en ungdomsvälfärdsinstitution !! Eftersom jag är gravid, jag fick från min läkare en allmän förbjuden !! Detta är dock lidande bara på grund av skiftarbete och arbetar med ungdomar från psykiska störningar. En annan aktivitet utan att göra med de unga människor kunde inte låta min arbetsgivare för mig. Min arbetsgivare och även min läkare accepterar i allmänhet en 400 Euro jobb enligt moderskapsskydd. Min arbetsgivare är bara att komma ihåg att detta samma allmänna anställningsförbudet utfärdades.
Därav frågan: Har förbudet bara på mitt nuvarande jobb eller ska jag inte generellt fungerar ??

answers

det allmänna förbudet mot anställning hänvisas till vissa typer av verksamhet. se:
http://www.sozialhilfe24.de/arbeitsrecht/mutterschutz/beschaeftigungsverbot.html

i 400, när aktiviteten Euro jobb utesluts, skulle jag be försäkringsbolaget för ett yttrande.

6 veckor före och 8 veckor efter förlossning är också en allmän förbjudet, som kallas "skyddsperiod". Här kan du innan födseln vezichten skydd medan du arbetar. 8 veckor efter födseln du inte kan användas.

Om det allmänna förbudet mot anställning endast på grundval av skiftarbete och
Att arbeta med psykiskt störda ungdomar uttalades, är det
mE inte en allmän förbjuden.

Om din arbetsgivare och din läkare tror att ringa omfattning med hänsyn till mammaledighet är möjligt, vilket borde faktiskt ingenting i vägen stehen.Nur tar läker det allmänna förbudet mot anställning väl
ändras därefter.

Men om du hitta en arbetsgivare som erbjuder överväger graviditet en 400-euro jobb, kan ifrågasättas.

Eftersom det är viktigt att det har förklarat för er i att skriva den. men den exakta ordalydelsen vet bara du.

Related questions

400 euro jobb till ett annat namn motion & quest;

En vän kan inte leva på sin 400-euro jobb och min fru frågade om hon (flickvän) inte kan arbeta för den andra 400-euro jobb hos samma arbetsgivare i namnet på min fru ... Jag har så min oro - och det med rätta? Något som kallas helt enkelt social try

spelar en 400 Euro jobb ingen roll i skatte- och socialförsäkrings & quest;

när jag svarar på en 400 Euro jobb, förresten, som sedan har ingen inverkan på min kontroll, min sociala trygghet? Om intäkterna från en sådan jobb helt fristående från min andra inkomster? Om du har en riktig mini-jobb med en 2% skatt och bidrag til

Jag har en kommersiell sida och en 400 Euro Jobb & period; Om ett ytterligare tillfälligt arbete & quest;

Jag har ett tillägg till professionell kommersiell (försäljning <100 €) och är för närvarande en 400 Euro jobb med (annars är jag "arbetslös", men har ingen uppfattning tjänster). Nu har jag möjligen en annan deltidsjobb i sikte. Eftersom jag

Kan en sekund 400 euro jobb acceptera utan att behöva betala skatt & quest;

Morgon. Det är detta. En vän till mig ett jobb där han så tjänade cirka 1.000 euro i månaden plus en 400-euro jobb, som han måste betala enligt Siener uttalande ingen skatt. Nu är han inte utgör ett jobberbjudande, återigen en 400-euro jobb. Om han t

BAföG lagligt till 4 period, 800 tjänar årligen endast 400 euro jobb eller NEN del av det datum & quest;

Hi folks, Jag har alltid utgått från att ett eller annat sätt måste tjäna sammanlagt 4.800 euro som student för BAföG godkännandeperioden, nu men jag har hittat i BAföG hotline att du är egenföretagare kan tjäna 3.880 euro och att det enda 4800 för e

400 Euro jobb plus andra skatter och komma; Försäkring & quest;

Hej! Jag är student och har tid för en 400 Euro jobb. Nu finns det möjlighet, förutom att starta ett nytt jobb för mig. I detta kommer jag nu att hjälpa bestämma hur många timmar per vecka ingår i kontraktet. Min fråga är nu, vad som skulle vara bäst

Måste ta ut 400 euro jobb i anläggningen N anges i Skatt & quest;

Måste vi förklara användningen av 400-euro jobb min fru i anläggningen N i skatt? Endast vilken linje? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Nej, de är schablon faktureras av AG

Om jag avbryter 400 Euro Jobb & comma; Jag får fortfarande arbetslöshetsersättning vidare & quest;

Jag är arbetslös och har en 400 Euro jobb. men jag utmanar vem som helst att avbryta eftersom jag är där överbelastad med arbete och ständigt måste arbeta mer. Men jag har tre små barn och kan inte arbeta mer. Arbetsförmedlingen berättade för mig att

Kunde 2 & period; Nebenjob acceptera och komma; men redan har en 400-euro jobb och komma; Hur kan jag käbbel & quest;

Jag har redan en 400-euro jobb till min oro - men eftersom min ekonomi är inte så ljus. Jag ser mig fortsätta till en annan deltidsjobb. Nu kunde jag hjälpa till i köket och tjänsten på en restaurang från gång till gång. Men hur kan jag frågor, jag k

Kan en kostar 400 Euro Jobb & LPAR, Städservice & rpar; bortsett från kontroll & quest;

Kan du känna igen en arbetare på 400 euro grund när det gäller skatt, t.ex. hushållsnära tjänster? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ja - du kan göra kostnaden för en hemhjä

0
Views
0
Ccomments