B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-04

1Jahresvertrag avancera dvs månatliga eller årliga försäljningen leda & quest;

Advertisement

God dag,

Jag registrerade ett litet företag för några månader sedan. Nu har jag en klient stängt ett kontrakt ett år och han har gjort för år i förväg. Om nu räknas som engångs månatliga försäljningen eller kan jag distribuera intäkterna till 12 månader?

Tack för ditt svar.

answers

Inkomsterna skall redovisas månadsvis, och i så fall är också fördelar från din webbplats under hela året. Detta är brukligt i supportavtal för mjukvara. Men om innehållet i avtalet genom en enda leverans i början av året som tillhandahålls (t.ex. strimlad trä), vilket motsvarar de årliga kundens krav, så finns det en engångsaktivering i början av året eller när erhållna intäkter.

rikaste man räkningen utan en kommentar, är det omsättningen i år för betalning.

Bara betrakta tidpunkten för prestanda är kritisk. Så delar försäljning på de odds när du gör vad, till exempel, 80% år 2012 och 20% i 2013.

En månads försäljning.

Related questions

Bilförsäkring samtal årliga Zahlungsweise- ingen månatliga möjligt och komma; varför & quest;

kan begära en bilförsäkring att bidraget kommer att betalas årligen om med månadsvis debitering direktdebitering 2 x inte inkasserades? Detta beror troligen på deras villkor. Jag tycker att det verkligen vara ganska orimligt, eftersom när en kund gäl

Posta Betalning Riester pension på årlig betalning Switch & quest;

För närvarande betalar jag månatliga betalningar till min Riester pensionen. Jag frågade min leverantör, vilket innebär att ändra betalningssätt (t.ex. i stället för månadsvis år) skulle ha en inverkan på den pensionsförmån. Han svarade: "En betalnin

Är en månatlig försäkringspremie betalningar lagligen dyra & quest;

Till exempel, när en årlig eller kvartalsvisa betalningar? Självklart sparar men också ränta och kostnader. Om en betald på 01 1 för ett år i förväg, bör endast en Zahlugn registreras, i stället för 12 Med pengar kan du uppnå rata intresse. Ja! Om de

Kredit post och komma; att ändra i försäkringen om årlig ersättning kan & quest;

Jag tror att tanken på min bror för ganska dum, men han menar uppenbarligen är särskilt smart. Eftersom tjänsterna för sin egen försäkring skulle vara mer fördelaktigt om han skulle byta till en årlig Zahlunsgweise, då han skulle behöva betala insges

generation grundläggande Rürup pension & comma; som månatlig pension är att vänta & quest;

Hej, 2005 Rürup / Kanada slutsatsen livförsäkring, monatlcher löpande premier 500 euro plus upp nu extra egenavgifter på 40 tusen euro, pension är 2019, problemet är att varken Kanada liv även konsulter kan ge prognoser, hur hög den månatliga pension

Är det lagligt & comma; företaget svarta listor leda & quest;

Är det verkligen lagligt, företaget ledande svarta listor? Den som inte betalat av lån, draufsteht etc. Men är det rätt? Det finns då fortfarande Schufa. Vad menar du lagligt? Vid tillämpningen av en rättslig reglering företag måste strikt respektera

Vad skall jag göra med en årlig Depot Rösta & quest;

Min bank har ett brev med ämnet "årliga Depot röst" skickade mig den här veckan. Jag skall undersöka de bokförda värdena för mottagandet. Var ska jag kolla upp det och hur? Jag är lite överväldigad =) Tack för hjälpen Lg Snabb och billig hjälp f

När det gäller arbetspensionsplanen f period; I händelse av att en wg & period; Sjukdom drift kan inte leda & quest;

Jag sysslar med frågan, som jag som entreprenör kan göra den bästa vården, i händelse av att jag gånger längre runda blir u. Den månatliga. Bördor på löner hyra u. Co tillfälligt kan inte generera. Vad försiktighets träffade du här? Om du är frisk, k

Kolla in bil - en del av den årliga avgiften tillbaka & quest av försäkring;

Jag vill sälja / avbeställa min bil. Om jag nu har betalat ett årligt belopp på 1000 € och jag får min bil efter 6 månader sålde / utloggad. Skulle jag då få 500 € från försäkrings tillbaka? Det är vettigt -. Vilka även faktureras exakt på dagen och

Kan förfallodagen för försäkring för en årlig betalning avgör & quest;

Om du betalar 1x per år, gäller försäkringen kommer billigare -ZB. bilen. Om nu alla försäkringar 1 x årligen. betald, det är ganska mycket på en gång. Eftersom jag få julbonus, jag undrar om jag kan göra så att alla försäkrings 15.12. skall betalas