B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-23

13 månader gamla dotter för hundbett och kommatecken, vilka alternativ ersättning eller skadestånd & quest;

Advertisement

Hej vi var på fredag ​​på en Kindergeburtstag.Der hund snuggling med sin matte och min lilla hund gick till ,, jag omedelbart efteråt kunde hon grad fortfarande hålla men på något sätt hunden har fått vid fingret från welchenm orsak. först fingret var bara rött, tänkte igen lycka gehabt.samstag kväll såg fingret roligt och söndag jag tänt i dei aufnahme.Finger, var tvungen att skäras upp och rengöras, fick gips järnväg. Hon grät utan slut bedövning med eisspray.gestern vi var på barnläkare och vi har återigen gått med hin.den jag var tvungen att förnya sitt hem ofta eftersom de rummanipuliert inställda hat.Sie ​​är dagen mycket tårfyllda och även sover dåligt köra det på smärta back.The keeper har ne hundehaftplicht-.Kan jag kosta för resor och förband hävda hur det ser ut med smärta och lidande för min lilla? måste också ta antibiotika en vecka. hunden har inte vaccinerats mot rabies.

answers

Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Medicinsk aspekt: ​​Såret har tillförts, bör en infektion behandlas med antibiotika, är rabies nästan ausgeschlosssen. Viktigt är tetanus vaccination. Förhoppningsvis läkaren gjorde allt rätt, gör din beskrivning mig tvivlar på det.

Rättslig aspekt: ​​Tuerhalter måste följa, inga frågor, förhoppningsvis han någonsin versichert-

Skadestånd i princip ja, men det är sannolikt att vara mycket låg, för att förhindra långsiktiga konsekvenser är viktigt.

Min rekommendation: söka en öppen konsultation i ett universitetssjukhus.

vår dotter blev biten i ansiktet av grannens hund. Det var en mycket värre. men rtotz allt har du rätt att i förväg värk pengar.
det belopp som kan betalas till dig, kan du lära dig från smärtan pengar katalog ADAC.
som kan upplevas på google.

också gratis alla andra lika bilturer, semester, etc. kan hävda. försäkringen finns eigendlich inte så ringa.

Related questions

Jag måste för min 11 månader gamla dotter för att öppna ett konto quest;

Jag måste öppna ett konto för min 11 månader gamla dotter? Den tar hand om ditt barn har tillgången vård och din föräldra fullmakt ingår också öppnandet av konton. Kan du ... men i en gemensam vårdnad med fadern fortfarande skulle kräva samtycke. Vik

Varför har jag för min 14 vecka gamla dotter ansöka om bostadsbidrag & quest; högt Office

Så förmodligen nciht för 14 veckor gamla dotter ensam, eller har redan en egen lägenhet? Om man med "byrån", arbetsförmedlingen menas eller grundtrygghets kontoret, så är det klart, eftersom den måste vänta på att alla andra tjänster används Ans

Hur mycket pension per månad där mindre & comma; Om ett barn inte beaktas vid föräldraskap tid & quest;

Vad gör det för nu verkligen, om du misslyckades med att rapportera vårdnads period i pensionsfonden, antogs med en barn? Och skulle du få det retroaktivt ersättning från dagen för anmälan eller den tid meddelandet blir så småningom gammal? Födelse t

Hur mycket underhåll för 21 år gamla dotter i Utbildning & quest; & quest;

Hallå Min 21-åriga dotter börjar i september i år till en utbildning. Hon bor med mig. Din Aubsildungsvergütung är brutto: 1 års utbildning 493 euro 2 års utbildning 554 euro 3 års utbildning 623 euro Nu min fråga: hur mycket underhåll behöver hennes

Min dotter är gift och kommatecken, pjäserna eftersom ingen roll & quest;

Hej Min kära !! Ha tålamod med mir.Bin nya och göra det här för första gången. Så det gäller min dotter, inte dina barn! Som sagt det är 23 år gammal och i mars 2007 då jag drog (51 år)! Där jag vet inte! Efter kopiösa parader Hon är nu landat i Hall

Kontrollera deposition för 13 år gamla dotter

Min 13-åriga dotter har varit i ditt namn en check. Kan jag kreditera mitt konto som far denna kontroll eftersom min dotter inte har ett konto ännu? Tack! Så länge din dotter är underårig och du är frihetsberövande far, det är inga problem. Men du ha

Är jag ansvarig för skulderna i min & sol; s 20 år gamla dotter & sol; Son & quest;

En av mina barn är 20 år gammal och är i ett förhållande med en "Kaufsüchtigem partner", detta inte har ett konto (wg. Tidigare problem) men en förmyndare (advokat som officiellt reglerar sina finansiella saker). Nu partnern använder berättelsen

Ex - fru kräver att man arbetet går och komma; trots två år gamla dotter & comma; är det ok så & quest;

I min vänkrets, var ett par frånskild nyligen. Hon tjänade under äktenskapet över det och måste betala honom underhåll. Han måste till för att ta hand om sitt jobb 2 år sedan för den lilla killen. Hon berättar för honom att han kan gå till jobbet. Om

Min nästan 21 år gamla dotter vill för en transportör skola slutligen avslutad gymnasieutbildning gör & comma; Hur kan vi göra & quest;

Min dotter, inte helt friska fortfarande skulle försöka imitera gymnasiet. Men jag har intrycket att de inte kommer att föra den över trovärdig. Du vill ha det, jag tror, ​​men rädslan för misslyckande är troligen större Där vi fråga? Resident i Flen

Skall 21 år gamla dotter & comma, ty jag visa buss & period, betala & comma, tyder på att hon har ärvt en hel del pengar och strävan;

Söker din ärliga Rat.Ich lön till min dotter mer än 500, - skulle € Unterhalt.Sie ​​våren 2011 studieren.Sie vill med mig absolut ingen kontakt, eftersom hennes mor bombarderas med alla lögner. Jag har lärt mig att hon ärvt en massa pengar från sin m

0
Views
0
Ccomments