B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-16

1 & rpar; Mindre eftersom moms och LPAR, Skatt & rpar; AT & quest; 2 & rpar; Måste jag teckna en vävnad & quest;

Advertisement

Har beställt från utlandet ett fall för min iPad. Denna modell är i Tyskland inte att köpa. förstått jag vände kontroller 2 bitar och kunde inte ändra på det. Så jag har nu 2 fall och endast ett behov. Såvitt jag kan förstå att jag har det ursprungliga priset som betalas av utlandet. Nierdendwo är vad av Mehrwerststeuer. Jag har nu betalas moms? Kan det vara? Kommer nu auktioneras ut på ebay kuvertet. Här, i min mening, faller också på ingen moms. Sedan när? Har jag ändrat min ytterligare 10 fall från utlandet till för att auktionera den här. Kommer att försöka se om det är värt det, eftersom skalet är utomlands 50% billigare än här. Du måste lägga till fraktkostnaden naturligtvis då inte mycket kvar. Men det är verkligen allt beror på hur mycket du kan uppnå här. Måste jag registrera ett företag för Ausproboeren? Även om jag inte vet om jag då kommer att fortsätta. Kommer jag inte, naturligtvis, om det inte betala. Vem vet kommunikation?

answers

Har redan svarat dig, om du har dock en "vävnad" tecken kan berätta en CCI. Så tullkontoret och handelskammaren och du vet allt!

Related questions

Att köpa delvis privat bruk tjänstebilar - vad skatt förmåner I & quest har;

Jag vill "business kostnader" min bransch / företag att växa mig nästa år en begagnad bil - så jag är egenföretagare. I min deklaration från förra året mina Revisorer har också noterat en bil som en reserv. Vilka fördelar kan jag dra? Jag trodde

Moms ansvar och LPAR, Skatt & rpar; LPAR i internationell försäljning och u int & period; Shopping & rpar; & quest;

Mina varor köps utomlands av individer (mestadels Europa) och skickas till Tyskland. Därifrån jag säljer varorna på Internet utomlands, främst utanför Europa. Tyska kunder Jag har, med små Außnahmen inte. Har jag för försäljning av varor (varor som i

Hus försäljning LPAR; projekt & rpar; planerat utvecklare - du måste betala överlåtelse av fast egendom skatt för hem & quest;

Hur är det med överlåtelse av fast egendom skatt när man köper ett hus som ännu inte är byggd. Om grund förvärvet endast beskattas så rent fastigheten eller du måste betala inskrivnings även av ett projekt på byggnaden? Enkel i markområden registrera

& LPAR, skatter & rpar, utbildning & plus; Livelihood för utländska fästman

Hej! min fästman (nu gift) har bott i Kina och medgavs endast efter Tyskland att gifta efter visumkrav är uppfyllda. Under denna tid har jag ekonomiskt stöd. Detta gjordes både genom banköverföringar och Western Union. Eftersom vi är nu gift och bor

Har jag frågeformulär för bedömning och LPAR skatt, rpar företagsregistrering &; min gamla frilans anger som en handledare och sökande;

Kära gemenskapen, Som student jag ge ca 3 år handledning för en handledning institut och på frilansbasis. Personligen har jag rapporterat denna aktivitet inte, som jag antar att jag inte behövde betala skatt på min årliga bidrag som student och jag i

Moms och rpar, moms och LPAR; vert i förpackningskostnader i postorder &; avdrag

Kära gemenskapen, Jag har några frågor om behandling av moms (mervärdesskatt) när det gäller förpackningskostnader. Jag vill beräkna kostnaden för en postorderföretag genom Excell. Tusentals uppgifter införlivas om galna kostnadsfunktioner. Det missl

Föräldrar & LPAR; pensionerade & rpar; måste betala skatt plötsligt - varför & quest;

Pensionärerna emot av skattekontoret nu en inbjudan att leverera självdeklaration. de var undantagna från skatteskuld år sedan. Vad ligger bakom det och du måste svara på denna begäran samma eller kräva förtydligande fakta? Snabb och billig hjälp för

Hur är ytterligare pensionsbeloppen från arbetsgivare och LPAR, RA & rpar Versorgungswerk; social trygghet och skatt tekniskt behandlas & quest;

En anställd (syndikat advokat) får sin € 17.000 lön / månad och den lagstadgade pensionsåldern (543.24 euro) ett tilläggsbelopp på 1159.40 euro per månad, som betalas direkt till pensionsfonden för advokater. Nu måste jag skapa en ny löne typ. - Hur

halv kropp och LPAR, Permanent & rpar; & Plus; Mini-Job & sol; Handels certifikat & quest; Skatter och försäkringar & quest;

Jag har en deltidstjänst (20 timmar per vecka ;. 1100 € netto) som en fast tjänst som är logiskt till social trygghet. Nu skulle jag vilja utöver en deltidsjobb för att fortsätta (ca 28 h / månad) med en ersättning på 200 euro per månad. Nu är frågan

Student: Nebenjob & LPAR; 20h & rpar; & Plus; Nebengewerbe & är lika; Skatter och försäkringar & quest;

Hej! kort om min personen och situationen: Jag är student och arbetar också 20h i veckan. Inkomsten genom att öka avdraget, så jag betala inkomstskatt. På grund av arbetsveckan (endast) 20h, men jag kan försäkra om en student hälsa mig vidare, som in